Footballový boulevard – pátek 25.3.2016

Manchester City už se dohodl na příchodu obránce Aymerica Laporta z Bilbaa, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 25.3.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United chce přilákat do svých řad útočníka Zlatana Ibrahimoviče a nabídne mu smlouvu s platem 250 tisíc liber týdně. (Daily Star)

Liverpool zvažuje vyměnit útočníka Christiana Bentekeho za záložníka Leandra Paredese z AS Řím, který momentálně hostuje v Empoli. (Daily Mirror)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp by rád přivedl do svého týmu srbského křídelníka Filipa Kostiče, hráč ale může mít problém se získáním pracovního povolení. (Bild)

Liverpool a Arsenal se přetahují o záložníka Maria Götzeho z Bayernu Mnichov. (Daily Express)

Manchester City už se údajně dohodl s Atlétikem Bilbao na příchodu obránce Aymerica Laporta za 39,6 milionu liber. (Daily Telegraph)

Manchester City a Juventus Turín se poperou o záložníka Isca z Realu Madrid. (Daily Mirror)

Everton a Stoke City mají v hledáčku záložníka Lewise Cooka z Leedsu, jehož hodnota je asi deset milionů liber. (Sun)

West Bromwich Albion a Crystal Palace zvažují nákup záložníka Floriana Grillitsche z Werderu Brémy. (Birmingham Mail)

Bývalý záložník Xavi Hernández se domnívá, že křídelník Riyad Mahrez je natolik dobrý, aby hrál za Barcelonu. (The New Arab)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Neúspěšného trenéra Remi Gardeho by na lavičce Aston Villy mohl vystřídat bývalý kouč Swansea Garry Monk. (Sun)

Trenér Harry Redknapp se domnívá, že Wayne Rooney už není pro anglickou reprezentaci útočník číslo jedna. (London Evening Standard)

Útočník Norwiche Dieumerci Mbokani prohlásil, že se mu při útocích v Bruselu jen zázrakem nic nestalo. (Eastern Daily Press)

Fanoušci Manchesteru City musejí za vstupenku na první venkovní zápas čtvrtfinále Ligy mistrů proti Paris Saint-Germain zaplatit 71 liber. (Manchester Evening News)

Watford za prvních 24 hodin prodal na semifinále FA Cupu s Crystal Palace 12 tisíc vstupenek. (Watford Observer)

Brankář Stoke City a anglické reprezentace Jack Butland prohlásil, že jeho velký vzor je Manuel Neuer z Bayernu Mnichov. (FourFourTwo)

Butland také věří, že má šanci prosadit se na místo anglické jedničky na úkor Joea Harta z Manchesteru City. (Independent)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Dvojnásobný vítěz Evropského poháru s Nottinghamem Forest Kenny Burns označil cenu vstupenek na oslavu výročí 150 let od založení klubu za skandální. (Nottingham Post)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 24.3.2016