Footballový boulevard – neděle 20.03.2016

José Mourinho v létě usedne na lavičku Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 20.03.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud se José Mourinho stane novým koučem Manchesteru United, bude jeho hlavním přestupovým cílem útočník Harry Kane z Tottenhamu. (Independent on Sunday)


Útočník Diego Costa je neustále spojovaný s odchodem z Chelsea, vedle Atlétika Madrid se o něj však nově zajímá i Manchester United. (Fichajes.net)

Juventus chce z PSG vykoupit útočníka Edinsona Cavaniho, ale pokud se mu to nepodaří, obrátí svou pozornost na Oliviera Girouda z Arsenalu. (Tuttosport)

Další vysněnou posilou turínského celku je Christian Benteke, 25letý útočník Liverpoolu. Tomu zatím pšenka na Anfieldu příliš nekvete a přestup mimo ostrovy by mu mohl prospět. (Sun on Sunday)

Kouč Pep Guardiola už má vyhlédnutou posilu pro Manchester City, z Bayernu si chce s sebou vzít 25letého záložníka Sebastiana Rodeho. (Sunday Mirror)

A Rode není jediný hráč, který by v létě mohl zamířit z Bayernu do Manchesteru. Stejný směr totiž možná nabere i útočník Robert Lewandowski. (Sunday Express)

Tottenham jeví zájem o argentinského útočníka Jonathana Calleriho, 22letý střelec momentálně kope za brazilské Sao Paulo. (Sunday People)

Jestliže Neapol v létě prodá Gonzála Higuaína, pokusí se jej nahradit Romelem Lukakuem z Evertonu. (TuttoMercatoWeb)

West Ham se s Besiktasem domluvil na koupi tureckého křídelníka Gökhana Töreho, 24letý fotbalista přijde pokladničku kladivářů na 8,5 milionu liber. (Takvim)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér José Mourinho údajně podepsal s Manchesterem United smlouvu o smlouvě budoucí – a je tak jisté, že v létě usedne na jeho lavičku. (El Pais)

Vedení Aston Villy zvažuje vyhazov kouče Rémiho Gardeho – jen 4 měsíce poté, co Francouz s klubem podepsal 3,5letou smlouvu. (Sunday Mirror)

... A JEDNA NAKONEC


Alexis Sánchez v sobotním zápase Arsenalu proti Evertonu předvedl nevídaný kousek, když poté, co honil míč u rohového praporku, vběhl až mezi diváky a na chvilku si dokonce sedl na prázdnou sedačku. (Independent on Sunday)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – sobota 19.03.2016