Footballový boulevard – sobota 19.03.2016

Chelsea se domluvila s Realem Madrid na prodeji Edena Hazarda, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 19.03.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Skauti Arsenalu a Tottenhamu bedlivě sledují výkony belgického útočníka Michyho Batshuayiho z Marseille, který v letošní sezóně Ligue 1 nastřílel už 13 gólů. (Daily Express)


Chelsea se domluvila s Realem Madrid na prodeji záložníka Edena Hazarda, k přestupu by mělo dojít už teď v létě. (Daily Express)

Leicester City si vyhlédl posilu ve West Hamu, na King Power Stadium by měl zamířit 19letý obránce Reece Burke. (Sun)

West Ham ale hodlá v létě hlavně posilovat, jeho první vysněnou posilou je útočník Alexandre Lacazette z Lyonu. 24letý fotbalista má cenu asi 20 milionů liber. (Daily Mirror)

Dalším hráčem, který v létě možná zamíří na Upton Park, by se mohl stát záložník Alex Oxlade-Chamberlain z Arsenalu. Za toho jsou kladiváři ochotni zaplatit 15 milionů liber. (Brentwood Gazette)

20letý záložník Julian Weigl z Borussie Dortmund zaujal pozornost zástupců Manchesteru City, kteří jsou ochotní za něj v létě nabídnout 20 milionů liber. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Alexis Sánchez z Arsenalu se prý občas pohádá s koučem Arsénem Wengerem, protože zatímco francouzský trenér mu chce čas od času dopřát odpočinek, chilský rychlík by nejradši hrál pořád. (Daily Star)


Fyzioterapeut John Fearn se po více než půlroce opět objeví na lavičce Chelsea. Muž, kterého společně s Evou Carneiro hned po prvním kole Premier League ostře zkritizoval tehdejší kouč José Mourinho, by měl na lavičce sedět už v sobotu proti West Hamu. (Sun)

Kouč Rafael Benítez nabádá hráče Newcastlu, aby si nedělní derby proti Sunderlandu užili, ne aby se ho báli. (Chronicle)

Bývalý útočník Emile Heskey varuje Leicester City, aby se v létě nesnažil kupovat předražené hvězdy. Lišky v příštím sezóně nejspíš čeká účast v Lize mistrů, takže budou muset svůj kádr posílit. (Daily Express)

... A JEDNA NAKONEC

Záložník Jordie Clasie ze Southamptonu přiznal, že když byl ještě mladý, neměl to ve fotbalovém životě vůbec lehké. Hned dva kluby ho totiž vyhodily s tím, že je na fotbal příliš malý. (Daily Mirror)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pátek 18.03.2016