Footballový boulevard – pátek 18.3.2016

Trenér Pepe Guardiola nechce v Manchesteru City Vincenta Kompanyho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 18.3.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Paris Saint-Germain nabízí útočníka Zlatana Ibrahimoviče Arsenalu, Švéd údajně preferuje za své další působiště právě Londýn. (Daily Mirror)

Potenciální nový trenér Chelsea Antonio Conte chce z Juventusu Turín koupit obránce Leonarda Bonucciho, který by měl nahradit Johna Terryho. (Daily Telegraph)

Conte ovšem nebude mít na Stamford Bridge úplnou kontrolu nad příchodem nových posil, schvalovat mu je bude vedení. (Daily Express)

Chelsea neuspěla u AS Řím s nabídkou ve výši 26 milionů liber za obránce Kostase Manolase, italský klub údajně požaduje 35 milionů. (Sun)

Chelsea se v létě rovněž pokusí přivést záložníka N´Gola Kantého z Leicesteru City. (Daily Mirror)

Nový trenér Manchesteru City Pepe Guardiola sdělil sportovnímu řediteli Txiki Begiristainovi, aby se zbavil obránce Vincenta Kompanyho. (Sun)

Manchester United touží přivést osmnáctiletého záložníka Thiaga Maiu ze Santosu. (Daily Express)

Arsenal nadále monitoruje situaci kolem útočníka Gonzala Higuaína z Neapole. (Football Insider)

David Alaba je sice spojován s odchodem do Manchesteru City, ale jedná o nové smlouvě v Bayernu Mnichov. (Manchester Evening News)

Trenér West Hamu Slaven Bilič potvrdil, že klub má zájem angažovat záložníka Havarda Nordtveita z Mönchengladbachu. (Sky Sports)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Bývalý útočník Newcastlu Patrick Kluivert by se prý nebránil pracovat na lavičce „strak“ s koučem Rafaelem Benítezem. (Newcastle Chronicle)

Benítez zrušil hráčům Newcastlu volno a naplánoval jim dvoufázové tréninky. (Daily Mail)

Trenér Francesco Guidolin je prý potěšen možnou nabídkou vést italskou reprezentaci, ale soustředí se pouze na práci ve Swansea. (Wales Online)

Liverpool jedná s obráncem Jonem Flanaganem o nové smlouvě. (Talksport)

Trenér Watfordu Quique Sánchez Flores míní, že aktuální sezona je pro klub jedna z nejdůležitějších v historii, v Premier League se chce zabydlet stejně jako Stoke City. (Watford Observer)

Trenér Gary Neville byl v zápase s Bilbaem odeslán rozhodčím na tribunu, ve Valencii hodlá po sezoně skončit. (Daily Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney se ztrapnil na Twitteru, kde na oslavu dne sv. Patrika umístil místo irské vlajky podobně vypadající vlajku Pobřeží Slonoviny. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 17.3.2016