Footballový boulevard – čtvrtek 17.3.2016

Liverpool má zájem o záložníka Fernanda z Manchesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 17.3.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Yaya Touré oznámil Manchesteru City, že pokud mu klub příští týden nenabídne novou smlouvu, v létě odejde. (Sun)

Nový trenér Manchesteru City Pepe Guardiola chce vytvořit novou stoperskou dvojici z Aymerica Laporta z Bilbaa a Johna Stonese z Evertonu. (Daily Express)

Obránce Marquinhos chce odejít z Paris Saint-Germain, což vzbudilo zájem Chelsea, která se jej snažila přivést už loni. (Daily Mirror)

Tottenham podle zpráv z Německa usiluje o záložníka Mainzu Yunuse Malliho. (Talksport)

Liverpool se možná pokusí přivést záložníka Fernanda, ale Manchesteru City nezaplatí víc než deset milionů liber. (Sun)

Manchester United je připravený zaplatit AS Řím 24 milionů liber za záložníka Alessandra Florenziho. (Talksport)

Barcelona je ochotná prodat do Manchesteru United či Liverpoolu náhradního brankáře Marca-Andre ter Stegena. (Daily Mail)

Útočník Jay Emmanuel-Thomas zřejmě brzy skončí v QPR, do plánů kouče Jimmyho Floyda Hasselbainka nezapadá. (GetWestLondon)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Claudio Ranieri prý chce zbytek své kariéry strávit na lavičce Leicesteru City. (Daily Star)

Asistent trenéra Manchesteru United Ryan Giggs přiznává, že ho mrzí neúčast v Lize mistrů, ale klub podle něj není daleko od elitní čtyřky. (Times)

Trenéra Antonia Conteho by u italské reprezentace mohl nahradit i současný kouč Swansea Francesco Guidolin. (Daily Star)

Kluby z Premier League možná čekají organizační změny, protože soutěž navrhuje vznik ligy rezervních týmů, šampion by mohl vydělat až tři miliony liber. (Daily Mirror)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp se diví, že záložník Manchesteru United Marouane Fellaini unikl pro odvetu s Reds v Evropské lize svému disciplinárnímu trestu. (Liverpool Echo)

[break]
…A PÁR NAKONEC

Někdejší náhradní brankář Liverpoolu Pegguy Arphexad musel vyvracet fámy o tom, že se dal na dráhu pornoherce. (Independent)

Záložník Marseille Abou Diaby tvrdí, že až odchod z Arsenalu mu umožnil vymanit se z četných zranění. Během devíti let u Gunners jich prý napočítal 42. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 16.3.2016