Footballový boulevard – středa 16.3.2016

Chelsea nabídla smlouvu útočníkovi Zlatanu Ibrahimovičovi, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 16.3.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea nabídla útočníkovi Zlatanu Ibrahimovičovi dvouletou smlouvu s ročním příjmem deset milionů liber. (FootMercato)

Záložník Toni Kroos z Realu Madrid má údajně nabídku přestoupit do Arsenalu. (AS)

Pokud by brankář David de Gea odešel z Manchesteru United, chce jej anglický klub nahradit Marcem Andre ter Stegenem z Barcelony. (Daily Mirror)

Pokud se Liverpool bude v létě chtít zbavit útočníka Christiana Bentekeho, bude mu stejně muset dál platit 120 tisíc liber týdně. (Daily Mirror)

O Bentekeho má zájem West Ham, ale nezaplatí mu víc než 80 tisíc liber týdně, zbytek je zřejmě na Liverpoolu. (Times)

Hammers v brzké době oznámí trvalý přestup Manuela Lanziniho, jako volný hráč by měl dorazit také Havard Nordtveit z Mönchengladbachu. (London Evening Standard)

Manchesteru United se zřejmě nepovede přivést útočníka Pierra Emericka Aubameyanga, protože hráč slíbil svému dědečkovi, že půjde do Realu Madrid. (Manchester Evening News)

Neapolský záložník Jorginho je v hledáčku Arsenalu i Realu Madrid. (Daily Mail)

Chelsea učiní AS Řím nabídku na obránce Kostase Manolase. (Il Tempo)

Bývalý anglický reprezentant Stuart Pearce se domnívá, že Arsenal by měl zkusit v létě přivést záložníka Yayu Tourého z Manchesteru City. (Talksport)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Leicester City se po sezoně bude snažit prodloužit smlouvu s trenérem Claudiem Ranierim, o kterého možná budou usilovat zvučnější kluby. (Times)

Bývalý trenér Tottenhamu Harry Redknapp povede reprezentaci Jordánska a také Derby County. (Sun)

Trenér Antonio Conte má u italské reprezentace skončit až po Euru 2016, ale v Chelsea by rád začal pracovat už před šampionátem. (Sun)

Trenér Mauricio Pochettino po sezoně podepíše s Tottenhamem novou smlouvu s příjmem 3,5 milionu liber ročně. (Daily Mail)

Bývalý obránce Gary Neville patrně nepřijme nabídku Valencie, aby tým vedl dlouhodobě. (Bleacher Report)

Brankář Jack Butland brzy podepíše s klubem nový kontrakt na pět sezon. (Daily Telegraph)

Kouče Neila Lennona by v Boltonu mohl nahradit Phil Brown ze Southendu, který už v klubu dřív působil jako asistent. (Guardian)

I přes příchod nového investora Farhada Moshiriho si trenér Roberto Martínez v Evertonu zachová plnou kontrolu nad týmem. (Liverpool Echo)

Majitel Nottinghamu Forest Fawaz Al Hasawi je po kritice ze strany fanoušků připraven klub prodat. (Times)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Leicester City podepsal smlouvu se synovcem brunejského sultána, jedním z nejbohatších lidí na světě. Sedmnáctiletý Faiq Jefri Bolkiah působil už v Chelsea a krátce i Arsenalu a Readingu. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 15.3.2016