Footballový boulevard – úterý 15.3.2016

Real Madrid chce vyměnit Jamese Rodrigueze za Edena Hazarda z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 15.3.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Real Madrid nabídne Chelsea výměnu záložníků Jamese Rodrigueze za Edena Hazarda. (Sun)

Záložník Yaya Touré prý chce zůstat dál v Premier League, i kdyby jej Manchester City prodal. (Daily Mirror)

Manchester United monitoruje situaci kolem osmnáctiletého útočníka Ousmana Dembélého z Rennes, jehož cena se může vyšplhat až na 27 milionů liber. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Antonio Conte bude tento týden jednat o svém konci u italské reprezentace, aby byl volný pro Chelsea. (Daily Mail)

Chilský kouč Jorge Sampaoli tvrdí, že byl pro Chelsea jako potenciální nový kouč prioritní volba. (London Evening Standard)

Trenér Arsene Wenger prý nadále cítí plnou podporu vedení Arsenalu a o svém konci ve funkci se rozhodne sám. (Daily Mirror)

Současná Wengerova smlouva vyprší na konci příští sezony, ale kvůli nespokojenosti fanoušků kouč možná zváží dřívější odchod. (Daily Mail)

[break]
Útočník Chelsea Diego Costa je nespokojený se svým vyloučením v duelu s Evertonem a zvažuje svoji další budoucnost v anglickém fotbale. (Daily Star)

Nový trenér Manchesteru City Pepe Guardiola prý pátrá po tom, zda José Mourinho převezme Manchester United. (Sun)

Útočník Wayne Rooney prý už nemá problémy s kolenem a anglické reprezentaci bude na Euru 2016 plně k dispozici. (Daily Telegraph)

Útočník Tottenhamu Harry Kane touží v boji o korunu krále střelců Premier League porazit Jamie Vardyho z Leicesteru. (Daily Telegraph)

Bývalý záložník Robbie Savage míní, že Arsenal by měl po Wengerově odchodu převzít Ronald Koeman ze Southamptonu. (BBC Radio 5)

Bývalý kapitán Arsenalu Patrick Vieira tvrdí, že fanoušci zašli s kritikou Wengera příliš daleko. (Talksport)

Obránce Arsenalu Per Mertesacker se domnívá, že Gunners nemají zabijácký instinkt, ale popírá, že sezona je ztracená. (Daily Express)

Útočník Radamel Falcao popsal své působení v Manchesteru United pod Louisem van Gaalem za „komplikované“. (Daily Express)

…A JEDNA NAKONEC

Arsenal sice vypadl z FA Cupu a ztrácí v boji o titul, ale majoritní akcionář Stan Kreonke je nominován na nejlepšího sportovního funkcionáře v Americe. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 14.3.2016