Footballový boulevard – neděle 13.03.2016

PSG má zálusk na Edena Hazarda a Thibauta Courtoise z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 13.03.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Francouzské PSG si brousí zuby na dvě hvězdy Chelsea – z londýnského celku hodlá v létě vykoupit Edena Hazarda a Thibauta Courtoise. (Sunday Express)


Tottenham chystá nabídnout Liverpoolu 25 milionů liber za anglického záložníka Jordana Hendersona. (Sun on Sunday)

Chelsea v létě svede ostrý souboj s Manchesterem City o 21letého obránce Johna Stonese z Evertonu. (Sunday Mirror)

Leicester si v Nizozemsku vyhlédl novou posilu do obrany, z Ajaxu chystá přivést levého beka Mitchella Dijkse. (Sunday Mirror)

Kouč Claudio Ranieri varoval klíčové hráče Leicesteru, že pokud v létě odejdou do většího klubu, dost možná budou namísto hraní fotbalu jen „nosit kufry“. Ranieri chce kádr udržet, vhodně ho v létě posílit a vybudovat z Leicesteru úspěšný klub. (Observer)

25letý záložník Havard Nordtveit z Mönchengladbachu se v létě přesune do West Hamu, kladiváři už mají s německým celkem podepsanou předběžnou dohodu. (Mail on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

Novým koučem Manchesteru United by se od příští sezóny mohl stát Laurent Blanc, současný lodivod PSG. (Star on Sunday)


Trenér Pep Guardiola chce po svém příchodu do Manchesteru City překopat obranu a postavit ji na 28letém stoperovi Leonardu Bonuccim z Juventusu. (Mail on Sunday)

Podle bývalého trenéra Alexe Fergusona letos vyhraje titul Leicester – a dokonce si ho prý zajistí už tři kola před koncem soutěže. (Times)

Kouč Rafael Benítez přiznal, že si po svém jmenování koučem Newcastlu nechává radit od klubových legend Alana Shearera a Petera Beardsleyho. (Newcastle Chronicle)

A španělský kouč má k naslouchání rad dobrý důvod – pokud se mu podaří straky udržet v Premier League, dostane od klubu jednorázový bonus ve výši 3 milionů liber. (Sunday Times)

... A JEDNA NAKONEC


Trenér Carlo Ancelotti ve svém novinovém sloupku pro čínský Sina Sports rozkreslil a popsal, jak může bránící tým zastavit hvězdného útočníka Lionela Messiho. Zároveň však dodal, že pokud je Messi ve 100% fyzické kondici, nelze ho zastavit nijak. (Independent)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – sobota 12.03.2016