Footballový boulevard – sobota 12.03.2016

Arsenal nabídne 50 milionů liber za Álvara Moratu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 12.03.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United se v létě pokusí koupit útočníka Zlatana Ibrahimoviće z PSG, o pětatřicetiletého Švéda však usiluje také AC Milán. (Daily Mail)


Rudí ďáblové si naopak musí hlídat vlastní hráče, o záložníka Andera Herreru totiž jeví zájem Atlétiko Madrid nebo Juventus. (Daily Mail)

Tým z Old Trafford navíc bude v létě znovu bojovat o svého brankáře Davida De Geu, kterého se pokusí zlákat Real Madrid. (Sky Sports)

23letý útočník Álvaro Morata z Juventusu se ocitl v hledáčku Arsenalu, londýnský celek je za hráče ochoten zaplatit až 50 milionů liber. (Daily Express)

Jestliže Chelsea od léta převezme kouč Antonio Conte, přivede si z Juventusu 28letého obránce Leonarda Bonucciho. Ten by měl v týmu nahradit Johna Terryho. (Daily Express)

Conte ale hodlá v týmu Blues udělat více změn, prý se chystá přemluvit majitele Romana Abramoviče, aby mu poskytl prostředky na koupi pěti nových hráčů. (Times)

Naopak opustit Stamford Bridge by mohl útočník Diego Costa, kterého chce zpětně odkoupit Atlétiko Madrid. (Marca)

To Antoine Griezmann dres zřejmě měnit nebude, křídelník Atlétika vyloučil spekulace spojující ho s přestupem do Chelsea či Manchesteru United. (Talksport)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Wayne Rooney se stále nemůže dostat ze svého zranění kolene a podle některých spekulací bude chybět ještě nejméně měsíc. (Daily Mirror)


Trenér Jorge Sampaoli prohlásil, že Chelsea o něj v jednu chvíli měla zájem, ale poté najednou změnila názor a šla po Antoniu Contem. (Sun)

Conte už se dokonce od ledna intenzivně učí anglicky, účet mu prý proplácí Chelsea. (Star)

... A JEDNA NAKONEC


Kapitán Leicesteru, obránce Wes Morgan, vlastní už tři tetovací salony – a hodlá si otevřít čtvrtý. O zákazníky zřejmě nebude mít nouzi, však mezi jeho pravidelné klienty patří třeba spoluhráči z klubu Jeffrey Schlupp nebo Christian Fuchs. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pátek 11.03.2016