Footballový boulevard – středa 2.3.2016

Arsenal může o Santiho Cazorlu přijít až do konce sezony, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 2.3.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp v létě dostane víc peněz na nové posily, v jeho hledáčku jsou záložníci Mario Götze z Bayernu Mnichov a Piotr Zielinski z Udinese, stejně tak obránce Ben Chilwell z Leicesteru. (Guardian)

Reds monitorují také výkony záložníka Granita Xhaky z Borussie Mönchengladbach. (talksport)

Na cestě na Anfield může být také křídelník Karim Bellarabi z Bayeru Leverkusen. (Transfermarkt)

Čínský klub z Pekingu chce za patnáct milionů liber koupit křídelníka Wilfrieda Zahu z Crystal Palace. (Sun)

Arsenal se pokusí v létě přivést útočníka Pierra Emericka Aubameyanga z Dortmundu, forvarda Odiona Ighala z Watfordu a záložníka N´Gola Kantého z Leicesteru. (Daily Mail)

Tottenham může přijít o sedmnáctiletého záložníka Marcuse Edwardse, protože s ním ještě nepodepsal smlouvu. (Guardian)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp patrně ještě zcela nezavrhl ponechání si útočníka Christiana Bentekeho v kádru. (Daily Star)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Zástupci Manchesteru United, Chelsea, Arsenalu, Manchesteru City a Liverpoolu v úterý jednali s americkým miliardářem Stephenem Rossem o možnosti vzniku evropské Superligy. (Sun)

Chelsea se patrně nepovede přivést trenéra Jorge Sampaoliho, protože Boca Juniors s ním jedná o nové smlouvě. (Sky Sports)

Záložník Santi Cazorla kvůli zranění achilovky může zmeškat celý zbytek sezony. (Daily Mirror)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger nabádá obránce Gabriela, aby zlepšil svoji angličtinu, pokud se chce v Premier League prosadit. (London Evening Standard)

West Ham ohradil sochu vítězů mistrovství světa z roku 1966 před stadionem Upton Park, aby ji fanoušci Tottenhamu při středečním derby neponičili. (Daily Mirror)

Trenér Swansea Francesco Guidolin si prý přeje po zápase s Arsenalem získat dres útočníka Alexise Sáncheze, kterého dřív vedl v Udinese. (Wales Online)

Trenér Southamptonu Ronald Koeman posadil záložníka Dušana Tadiče na lavičku náhradníků pouze z výkonnostních důvodů. (Southern Daily Echo)

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney nemusí kvůli zranění kolena na operaci a bude se pouze několik dní zotavovat v Dubaji. (Daily Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Útočník Liverpoolu Daniel Sturridge uvede na trh svoji vlastní sérii omáček. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 1.3.2016