Footballový boulevard – úterý 1.3.2016

Obránce Emmanuel Eboué možná podepíše smlouvu v Sunderlandu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 1.3.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Antonio Conte už doporučil Chelsea nové posily – záložníky AS Řím Miralema Pjaniče a Radju Nainggolana. (Times)

Malaga chce zpět z Manchesteru City přivést zkušeného obránce Martina Demichelise. (Bleacher Report)

Arsenal v létě nechá odejít obránce Kierana Gibbse, nahradit jej může osmnáctiletý Ben Chilwell z Leicesteru City. (Daily Telegraph)

Sunderland se v tomto týdnu rozhodne, zda nabídne smlouvu obránci Emmanuelu Ebouému, který uspěl na zkoušce. (Sunderland Echo)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp dostal od majitelů svolení přivést v létě několik významných posil. (Daily Mail)

Z Liverpoolu by mohli odejít útočník Christian Benteke a brankář Simon Mignolet, na Anfield naopak mohou dorazit záložníci Mario Götze z Bayernu Mnichov a Piotr Zielinski z Udinese. (Daily Express)

Everton má v hledáčku devatenáctiletého křídelníka Alfonsa Pedrazu z Villarrealu. (Independent)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Útočník Marcus Rashford si díky čtyřem gólům v prvních dvou zápasech za Manchester United přijde na novou smlouvu s platem 15 tisíc liber týdně. (Sun)

Chelsea už brzy oznámí příchod kouče Antonia Conteho, podepsat by měl smlouvu na tři roky s příjmem 18 milionů liber. (Daily Express)

Arsenal má na posily připravených 135 milionů liber, ale dá trenéru Arsenu Wengerovi jen 70. (Daily Mail)

Bývalý záložník Arsenalu Paul Merson míní, že Arsenal by měl vyhodit kouče Arsena Wengera, pokud ligu vyhraje Leicester City nebo Tottenham. (Sky Sports)

Bývalý zadák Liverpoolu Alan Hansen se domnívá, že mladík Evertonu John Stones by zapadl do týmu Barcelony. (Daily Mirror)

Marodka Manchesteru United se rozrostla už na sedmnáct jmen, nejnověji se zranil jedenadvacetiletý obránce Donald Love. (Manchester Evening News)

Stoke City jedná s brankářem Jackem Butlandem o nové pětileté smlouvě, která by mu zajistila plat 50 tisíc liber týdně. (Daily Mirror)

Útočník Manchesteru City Raheem Sterling musel po finále ligového poháru čelit útoku jednoho z fanoušků Liverpoolu, za který ještě v minulé sezoně hrál. (Manchester Evening News)

Bývalý záložník Tottenhamu Jermain Jenas se domnívá, že West Bromwich by měl útočníka Saida Berahina při další nabídce Spurs nechat odejít. (BBC Radio 5 live)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Záložník Crystal Palace Joe Ledley vyhrál anketu o nejkrásnější plnovous ve Walesu. (Wales Online)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 29.2.2016