Footballový boulevard – neděle 28.02.2016

Wayne Rooney možná kvůli zranění nestihne EURO, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 28.02.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal je připravený prodat Alexe Oxlade-Chamberlaina, protože mu připadá, že 22letý fotbalista neudělal během své kariéry na Emirates dostatečný progres. (London Evening Standard)


Teprve 19letý záložník Riechedly Bazoer z Ajaxu se ocitl v hledáčku Arsenalu – nejspíš proto, že se o něm mluví jako o novém Patricku Vieirovi. (Sunday People)

Další vysněnou posilou kouče Arséna Wengera je 24letý středopolař Victor Wanyama ze Southamptonu. (Footylatest.com)


Vedení Chelsea se částečně smířilo s myšlenkou, že do svých řad nezíská obránce Johna Stonese, a tak svou pozornost obrátilo na Scotta Danna z Crystalu Palace. (Mail on Sunday)

Manchester United se spojil s vedením Interu Milán a zjišťuje, zda by v létě mohl odkoupit 31letého obránce Mirandu. (Metro)

United si v Itálii vyhlédli ještě jednu posilu do obrany – 25letého Alexe Sandra z Juventusu. (Sun on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

Útočník Sergio Agüero hodlá v nejbližších dnech podepsat s Manchesterem City novou čtyřletou smlouvu, podle které si vydělá asi 52 milionů liber. (Sun on Sunday)


Podle trenéra Louise van Gaala jsou zdravotní komplikace Wayna Rooneyho tak vážné, že anglický útočník nestihne reprezentační zápasy na konci března. (Star on Sunday)

Jiné informace dokonce uvádějí, že Rooney možná bude muset na operaci s kolenem, která by ho vyřadila z letního EURA. (Sunday Express)

Bývalý útočník Chelsea, Tottenhamu či anglické reprezentace, Jimmy Greaves, prodělal vloni mozkovou mrtvici a podle lékařů už nikdy nebude chodit. (Sunday People)

Trenér Pep Guardiola hodlá v Manchesteru City vsadit hlavně na mladé, což opět posiluje spekulace o odchodu Yayi Tourého. (Sunday Mirror)

... A JEDNA NAKONEC


Trenér Slaven Bilić zařídil jednomu fanouškovi West Hamu perfektní narozeninový dárek k osmnáctinám – po vítězném duelu proti Sunderlandu ho totiž pozval na tiskovou konferenci, kde seděl hned vedle něj. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 34 korun

Footballový boulevard – sobota 27.02.2016