Footballový boulevard – středa 17.2.2016

Arsenal opět touží po příchodu Michaela Carricka, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 17.2.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Arsenalu Arsene Wenger se na čtvrtý pokus pokusí přivést záložníka Michaela Carricka, který bude v létě volný hráč po skončení smlouvy v Manchesteru United. (Daily Mirror)

Bayern Mnichov zakázal kouči Pepemu Guardiolovi, aby po přesunu na lavičku Manchesteru City kupoval jakéhokoliv hráče německého velkoklubu. (Daily Star)

Tottenham se pere s West Hamem o podpis útočníka Michyho Batshuayie z Marseille. (Daily Mirror)

Bývalý útočník Manchesteru United i Manchesteru City Carlos Tévez odmítnul nabídku z Číny, díky které si mohl přijít na 19,5 milionu liber ročně. (Daily Mail)

Watford se smiřuje s tím, že útočník Odion Ighalo v létě odejde a už si vyhlédl náhradu v podobě Isaaca Successe z Granady. (Daily Mirror)

Stoke City monitoruje situaci kolem útočníka Laurenta Depoitra z Gentu. (Stoke Sentinel)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Atlétika Madrid Diego Simeone se prý dohodl s Chelsea, že se v létě přesune na její lavičku. (Metro)

Fanoušci Chelsea byli v Parku princů při zápase Ligy mistrů s Paris Saint-Germain rozehnáni slzným plynem. (Daily Mail)

Manchester United údajně plánuje větší změny v klubovém managementu. (Sun)

Záložník Christian Eriksen je blízko podpisu nové smlouvy v Tottenhamu, která mu navýší plat až o 50 tisíc liber týdně. (London Evening Standard)

Bývalý záložník Manchesteru United Cristiano Ronaldo prozradil, že při angažmá na Old Trafford se příliš nebavil se spoluhráči Ryanem Giggsem, Paulem Scholesem a Riem Ferdinandem. (Daily Express)

Manchester United má v hledáčku osmnáctiletého záložníka Renata Sanchese z Benfiky Lisabon. (Daily Express)

Ryan Giggs se nechce už podruhé vžít pouze do role dočasného kouče, a pokud mu Manchester United nedá místo trenéra natrvalo, patrně z klubu odejde. (Daily Mirror)

Útočník Bournemouthu Benik Afobe ocenil bývalého spoluhráče z Arsenalu Robina van Persieho, který mu prý v začátku kariéry hodně pomohl. (Bournemouth Echo)

Premier League zvažuje speciální bonusy pro kluby, které se probojují do závěrečných kol Evropské ligy. Anglii totiž hrozí, že by mohla kvůli nižšímu koeficientu přijít o čtvrtý klub v Lize mistrů. (Guardian)

Majitel Boltonu Eddie Davies je připraven klub prodat, protože čelí krachu kvůli nesplaceným daním. Novým vlastníkem může být miliardář Roger Tamraz. (Bolton Evening News)

Crystal Palace nevyhrál v Premier League od 19. prosince a bývalý zadák Eagles Kenny Sansom míní, že klub momentálně sešel z cesty. (Croydon Advertiser)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Jeden z fanoušků Arsenalu si po vítězné brance Dannyho Welbecka do sítě Leicesteru City kvůli přehnané oslavě způsobil kýlu, ale prý stála za to, kdyby Gunners gól pomohl k titulu. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 16.2.2016