Footballový boulevard – úterý 16.2.2016

Manchester United zvažuje prodej Jana Maty, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 16.2.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United chce koupit za 60 milionů liber útočníka Pierra-Emericka Aubameyanga z Dortmundu. (Daily Mirror)

Manchester United rovněž zahájil jednání o možném přestupu záložníka Jana Maty do Atlétika Madrid. (Daily Express)

Záložník Chelsea Eden Hazard by prý jen těžko odmítal nabídku z Paris Saint-Germain. (Guardian)

Pokud si nový trenér Manchesteru City Pepe Guardiola přivede své hráče, může klub přijít o své výrazné talenty. (Daily Mail)

Southampton je ochoten prodat do některého z manchesterských klubů útočníka Sadia Maného, ale požaduje částku okolo třiceti milionů liber. (Daily Mirror)

Útočník Nikica Jelavič přestoupil za čtyři miliony liber z West Hamu do čínského Pekingu. (Daily Mail)

Útočník Liverpoolu Mario Balotelli prý už možná odehrál svůj posední zápas na hostování v AC Milán. (Liverpool Echo)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Fotbalová asociace chce snížit počet zápasů v sezoně, proto zvažuje přesunutí duelů FA Cupu doprostřed týdne a zkrácení semifinále ligového poháru jen na jedno utkání. (Sun)

Kapitán Liverpoolu Jordan Henderson prohlásil, že útočníka Daniela Sturridge ranily spekulace o tom, že nemá potřebné nasazení. (Daily Express)

O budoucnosti trenéra Steva McClarena na lavičce Newcastlu rozhodnou dva nadcházející zápasy proti Stoke City a Bournemouthu. (Guardian)

Útočník Newcastlu Papiss Cissé se po šesti týdnech na marodce hlásí zpět do hry. (Daily Mirror)

Bývalý obránce Newcastlu Olivier Bernard tvrdí, že hráči Magpies jsou mentálně slabí a sestava je komická. (Newcastle Chronicle)

Komise rozhodčích vyšetřuje sudího Marka Clattenburga kvůli možnému střetu zájmů, protože spolupracuje s agenturou, která zastupuje i hráče. (Times)

Bývalý trenér Aston Villy Paul Lambert míní, že současný kouč týmu Remi Garde zvládá aktuální situaci velmi dobře. (Birmingham Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Útočník Jamie Vardy oslavil podpis nového kontraktu s Leicesterem City nákupem luxusního Bentley za 168 tisíc liber. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 15.2.2016