Footballový boulevard – pondělí 15.2.2016

Trenér José Mourinho může vést Manchester United už koncem února, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 15.2.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Šance Manchesteru City na příchod záložníka Paula Pogby z Juventusu Turín vzrostly, protože Barcelona si hráče nemůže dovolit. (Daily Mirror)

Louis van Gaal údajně musel přesvědčit vedení Manchesteru United, aby loni v létě koupilo záložníka Bastiana Schweinsteigera. (web Manchesteru United)

OSTATNÍ FÁMY

José Mourinho by se mohl stát novým trenérem Manchesteru United ještě před zápasem s Arsenalem, který je na programu 28. února.

Současný trenér Manchesteru United Louis van Gaal si prý svůj dům ve městě pronajal pouze krátkodobě, protože se bál, že bude vyhozen. (Sun)

Bývalý trenér Manchesteru United David Moyes varoval Van Gaala, že neúčast v Lize mistrů mu v klubu neodpustí. (Sky Sports)

Obránce Chelsea John Terry nevyloučil, že po zranění zasáhne do zápasu Ligy mistrů s Paris Saint-Germain. (Sun)

[break]
Útočníka Saida Berahina z West Bromwiche čeká trest za nakopnutí Jamese McCarthyho z Evertonu mimo hru. (Daily Mirror)

Newcastle stále ještě zvažuje vyhazov trenéra Steva McClarena, protože majitel Mike Ashley nechce riskovat sestup. (Bleacher Report)

Bývalý obránce Liverpoolu Jamie Carragher tvrdí, že Aston Villa je nejhorší tým, který v Premier League viděl. (Sky Sports)

Záložník Stoke City Xherdan Shaqiri přirovnal svého spoluhráče Giannelliho Imbulu k Francouzi Patricku Vieirovi. (Daily Telegraph)

…A JEDNA NAKONEC

Záložník Manchesteru United Marouane Fellaini a jeho bratr Mansour si vyrazili do jednoho z klubů v Londýně, kde se ale dočkali urážek od místních. (Manchester Evening News)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 14.2.2016