Footballový boulevard – sobota 13.02.2016

Manchester United v zimě lanařil hráče z Interu Milán, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 13.02.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Mauro Icardi, kapitán Interu Milán, přišel se zprávou, že se o něj během ledna intenzivně zajímal Manchester United. (Metro)


United usilovali také o jeho spoluhráče, krajního beka Yuta Nagatoma. Japonský fotbalista ale přestup na Old Trafford odmítl. (FourFourTwo)

Útočník Luis Suárez z Barcelony prohlásil, že pokud se někdy vrátí do Premier League, bude to jedině zpět do Liverpoolu. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY


Trenér Manuel Pellegrini z Manchesteru City vyzval anglické kluby, aby nezdražovaly vstupenky na zápasy a nechaly je v cenové hladině, která je dostupná každému. (Manchester Evening News)

Podle bývalého záložníka Chelsea Franka Lamparda by londýnský celek neměl otálet a prodloužit smlouvu se svým kapitánem Johnem Terrym. (Shortlist)


Jedna z největších hvězd letošní sezóny Premier League, Riyad Mahrez, tvrdí, že svůj podíl na neuvěřitelné jízdě Leicesteru má i bývalý kouč Nigel Pearson. (Daily Mirror)

Ačkoliv většina tvrdí opak, podle kouče Arséna Wengera může Leicesteru v závěru sezóny uškodit fakt, že bude hrát méně zápasů, než jeho soupeři v boji o titul. Arsenal, Manchester City i Tottenham totiž čekají duely v evropských pohárech. (Daily Mail)

Podle kouče Claudia Ranieriho je záložník Danny Drinkwater připraven na to, aby nastupoval za anglickou reprezentaci. (Leicester Mercury)

Trenér Roy Hodgson už má ale záložní dvojici pro letní EURO vybranou, prý by chtěl vedle sebe postavit Deleho Alliho a Jacka Wilsherea. (Times)

Kouč Jürgen Klopp vzkázal fanouškům Liverpoolu, že není žádný kouzelník ala David Copperfield a na lepší výsledky potřebuje více času. (Guardian)

... A JEDNA NAKONEC

Trenér Guus Hiddink prozradil, že mají se svou ženou oddělené ložnice, protože často až dlouho do noci sleduje fotbalová videa. (Daily Express)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pátek 12.02.2016