Footballový boulevard – pondělí 8.2.2016

Arsenal chce prodloužit smlouvu s Alexisem Sánchezem, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 8.2.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Obránce Manchesteru City Pablo Zabaleta tvrdí, že hráči počítají s velkými změnami v kádru po příchodu trenéra Pepa Guardioly. (Manchester Evening News)

V hledáčku Leicesteru City je osmnáctiletý křídelník Ousmane Dembele z Rennes, který ale zajímá také Manchester United, Chelsea, Arsenal a Southampton. (Daily Mail)

„Lišky“ chtějí v létě přivést za 23 milionů liber útočníka Ahmeda Musu z CSKA Moskva. (Daily Mirror)

Záložník Cheick Tioté byl sice v lednu na odchodu z Newcastlu, ale trenér Steve McClaren nyní stojí o jeho setrvání. (Guardian)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Manchester City chce ještě před létem prodloužit smlouvu s útočníkem Sergiem Agüerem. (Sun)

Majitelé Liverpoolu po protestu fanoušků při utkání se Sunderlandem ještě zváží cenové nastavení vstupenek na novou sezonu. (Daily Express)

Sdružení fanoušků Liverpoolu s názvem Spirit of Shankly potvrdilo, že další protesty ohledně vstupenek lze očekávat v zápasech s Manchesterem City a Chelsea. (Independent)

Arsenal začal jednat s útočníkem Alexisem Sánchezem o nové pětileté smlouvě s celkovým příjmem 51,5 milionu liber. (Football Insider)

Trenér Leicesteru Claudio Ranieri přirovnal svůj tým k horolezcům, kteří se nedívají dolů. (Daily Express)

Podle nových informací si hráči Manchesteru United za titul v sezoně 2009/2010 měli přijít na bonus 2,5 milionu liber a za vítězství v Lize mistrů na 5,25 milionu liber. (Daily Mail)

Trenér Aston Villy Remi Garde dává svým svěřencům v boji o záchranu za vzor vzestup Leicesteru, který loni také bojoval o udržení. (Daily Mail)

Trenér Bournemouthu Eddie Howe je přesvědčený, že záložník Arsenalu Mathieu Flamini měl v nedělním zápase dostat červenou kartu za skluz oběma nohama. (Guardian)

Trenér Watfordu Quique Sánchez Flores prohlásil, že Tottenham má vše, co potřebuje k zisku mistra Premier League. (Times)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Obránce Southamptonu Maja Jošida prozradil, že záložník Victor Wanyama bude muset za svoji třetí červenou kartu v sezoně koupit spoluhráčům nějaké sladkosti. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 7.2.2016