Footballový boulevard – neděle 07.02.2016

Manchester City v létě zkusí koupit Luise Suáreze, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 07.02.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Pep Guardiola už si chystá seznam letních posil, které se pokusí přivést do Manchesteru City – a jednou z nich je uruguayský útočník Luis Suárez z Barcelony. (Sunday Mirror)


Podle dalších zdrojů hodlá Guardiola z Barcelony přetáhnout více hráčů – mj. útočníka Neymara a záložníka Sergia Busquetse. (Mail on Sunday)

Newcastle chce v létě koupit útočníka Daniela Sturridge z Liverpoolu, Reds jsou svého hráče ochotni pustit za asi 30 milionů liber. (Daily Star)

Samotný Sturridge má však jiné plány, bývalý útočník Manchesteru City a Chelsea by se totiž rád vrátil zpátky do Londýna. (Sunday People)

Manchester United nabídl Interu Milán 23 milionů liber za útočníka Maura Icardiho, ale italský celek obchod odmítl. (Sunday Express)

Útočník Ezequiel Lavezzi z PSG byl v lednu spojovaný s přestupem do Chelsea, ale sám hráč prý preferuje spíše odchod za lukrativní nabídkou do čínského klubu Šanghaj Šen-chua. (Sun on Sunday)

Čínský celek vyjma Lavezziho láká také útočníky Robina van Persieho nebo Radamela Falcaa. V Číně se totiž přestupové okno zavírá až 26. února. (Times)

Do daleké Číny by se mohl vydat také útočník Loic Rémy z Chelsea, o toho má zájem klub Hebei Fortune. (Daily Star on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér José Mourinho se je údajně naprosto jistý tím, že v létě usedne na lavičku Manchesteru United. (Independent on Sunday)


Bývalý obránce Manchesteru United a anglické reprezentace Rio Ferdinand vysekl poklonu Leicesteru City a prohlásil, že je až neskutečné, jak si lišky dokážou poradit s tlakem, který je na ně teď přirozeně vyvíjen. (Twitter)

... A JEDNA NAKONEC

Fanoušci Liverpoolu získali ve svých protestech proti zvyšující se ceně lístků vítaného spojence – přidal se k nim totiž bývalý obránce a kapitán Jamie Carragher. (Metro)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – sobota 06.02.2016