Footballový boulevard – sobota 06.02.2016

Čínský Jiangsu Suning prý nabízí za Oscara až 75 milionů liber, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 06.02.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

První posilou Manchesteru City pod vedením kouče Pepa Guardioly možná bude brazilský útočník Neymar z Barcelony, Citizens by ale za hráče museli zaplatit 145 milionů liber. (Daily Mirror)


Čínský klub Jiangsu Suning prý nabízí neuvěřitelných 75 milionů liber za záložníka Oscara z Chelsea, ale kouč Guus Hiddik tyto zprávy označuje za čiré spekulace. (Sun)

Lukrativní nabídka z Číny přišla také do Watfordu, ale útočník Odion Ighalo ji odmítl. „Bůh mi řekl, že to nemám dělat,“ okomentoval svůj krok sám nigerijský útočník. (Daily Mail)

Přestupová sága okolo útočníka Saida Berahina pokračuje i krátce po zavření přestupového okna, v létě se o hráče West Bromwiche Albion bude zajímat Stoke. (Sun)

Třiadvacetiletý záložník Granit Xhaka z Mönchengladbachu prohlásil, že hrát v Premier League by pro něj bylo splněným snem. O Xhaku se už delší dobu zajímá Liverpool. (Daily Star)

OSTATNÍ FÁMY


Chelsea intenzivně hledá nového trenéra, prý už dokonce zahájila jednání s koučem italské reprezentace Antoniem Contem. (Daily Express)

Hráči Chelsea ale stále myslí i na bývalého kouče Josého Mourinha, záložník Eden Hazard dokonce Portugalci poslal omluvnou SMS. Cítí totiž, že jakožto nejlepší hráč loňské sezóny měl na letošní mizérii Blues lví podíl. (Guardian)

Troy Deeney z Watfordu prohlásil, že tříměsíční vězeňský trest, který si odpykal v roce 2012, byl pro něj ten nejlepší zážitek v životě. (Daily Telegraph)

Everton se chystá udržet v týmu Rosse Barkleyho tím, že mu v létě nabídne nový lukrativnější kontrakt. (Daily Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC


West Ham už na konci letošní sezóny opustí svůj stadion Boleyn Ground, aby místo prošlo kompletní přestavbou. Ještě před zahájením prvních stavebních prací se však stadion stane dějištěm akčního hollywoodského filmu. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pátek 05.02.2016