Footballový boulevard – čtvrtek 4.2.2016

Brankář Asmir Begovič chce odejít z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 4.2.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Obránce Manchesteru City Aleksandar Kolarov ještě zváží letní přesun do Lazia Řím, protože by si rád zahrál pod novým koučem Pepem Guardiolou. (Manchester Evening News)

Záložník Victor Wanyama zatím váhá s podpisem smlouvy se Southamptonem, stojí o něj Arsenal a Tottenham. (Daily Mirror)

Brankář Asmir Begovič možná v létě odejde z Chelsea, protože je nespokojený se svým herním vytížením. (Sun)

Záložník Doněcku Alex Teixeira místo Liverpoolu nakonec zvolí přestup do čínského celku Jiangsu Suning za 37 milionů liber. (Calciomercato)

Fenerbahce Istanbul prý nezíská záložníka Lazara Markoviče z Liverpoolu ani v případě, že zaplatí dvacet milionů liber. (Independent)

Leicester City před půl rokem málem prodal útočníka Jamie Vardyho za pět milionů liber do Sheffieldu Wednesday. (Football Insider)

Leicester v lednu údajně zkoušel získat do svých služeb zkušeného útočníka Ronaldinha. (Mundo Deportivo)

Atlétiko Madrid získalo peníze z prodeje útočníka Jacksona Martíneze a plánuje je vynaložit na návrat Diega Costy z Chelsea. (Daily Mail)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Sportovní ředitel Manchesteru City Txiki Begiristain a výkonný ředitel Ferran Soriano si prý naklonili agenta Pereho Guardiolu, aby přesvědčil svého bratra k přijetí angažmá u Citizens. (Daily Telegraph)

Aston Villa už údajně plánuje, jak si poradit v případě, že trenér Remi Garde rezignuje. (Birmingham Mail)

Útočník Liverpoolu Daniel Sturridge se vrací do tréninku, ale do sobotního duelu se Sunderlandem ještě zřejmě nenastoupí. (Liverpool Echo)

Obránce Ashley Cole bude v LA Galaxy údajně pobírat pouze čtyři tisíce liber týdně. (LA Times)

West Ham chce přestěhování na olympijský stadion oslavit přátelským zápasem s Barcelonou. (Sun)

Útočník Emmanuel Adebayor si prý nezaslouží pověst rušivého elementu a tvrdí, že fanoušci Crystal Palace ho už teď milují. (London Evening Standard)

Nový útočník Sunderlandu Dame N´Doye míní, že mu v boji o záchranu v Premier League pomůže předchozí sestupová zkušenost s Hullem. (Daily Mirror)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Brankář West Bromwiche Ben Foster nabádá útočníka Saida Berahina, aby opustil sociální sítě a „vymazal všechny blbosti“. (Birmingham Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 3.2.2016