Footballový boulevard – středa 3.2.2016

Záložník Yaya Touré by mohl z Manchesteru City odejít do čínské ligy, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 3.2.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Manchesteru City Yaya Touré dostane v létě nabídku z Číny s příjmem 30 milionů liber ročně. (Daily Telegraph)

Nový trenér Manchesteru City Pepe Guardiola bude patrně usilovat také o útočníka Leroye Saneho z Schalke. (Daily Star)

Guardiola bude chtít do Manchesteru City koupit i obránce Claudia Brava z Barcelony za 30 milionů liber. (AS)

Obránce John Stones z Evertonu sice obdrží nabídky z manchesterských klubů, Chelsea, Barcelony a Realu Madrid, ale rád by zůstal v regionu. (Times)

Chelsea se ještě stále může zbavit útočníka Radamela Falcaa, protože o něj má zájem čínský klub Jiangsu Suning. (Daily Star)

Liverpool v poslední den přestupového období neuspěl u Interu Milán s nabídkou 22,7 milionu liber za útočníka Maura Icardiho, protože italský klub by si nestačil sehnat náhradu. (Football Italia)

Druholigový Leeds United chce na hostování přivést útočníka Kylea Laffertyho z Norwiche. (Talksport)

Spolumajitel West Hamu David Sullivan tvrdí, že by se pokusil koupit útočníka Charlieho Austina, kdyby věděl, že hráč stojí jen čtyři miliony liber. (Daily Mirror)

Marseille chce proměnit hostování záložníka Remyho Cabelly z Newcastlu v přestup, zaplatit musí šest milionů liber. (Newcastle Chronicle)

Leicester City chce v létě zdarma přivést záložníka Clementa Chantoma, kterému skončí smlouva v Bordeaux. (Daily Express)

Arsenal nadále usiluje o šestnáctiletého útočníka Ryana Sessegnona z Fulhamu a devatenáctiletého obránce Bena Chilwella z Leicesteru. (Daily Telegraph)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Jakmile trenér Manuel Pellegrini skončí v Manchesteru City, mohl by na lavičce Valencie vystřídat Garyho Nevilla. (Talksport)

Pozici trenéra už ale Pellegrinimu údajně nabídla londýnská Chelsea. (Metro)

Pellegrini se rovněž objevuje mezi kandidáty na nového trenéra Paris Saint-Germain. (Daily Mirror)

Trenéři Arsene Wenger a Ronald Koeman se po zápase Arsenalu se Southamptonem dostali v tunelu do kabin do vzájemné potyčky. (Daily Express)

Záložník Liverpoolu Lazar Markovič tvrdí, že bývalý kouč Brendan Rodgers se během poslední sezony ve funkci změnil. Srb momentálně hostuje ve Fenerbahce Istanbul. (Liverpool Echo)

Fanoušci Liverpoolu se bouří proti cenám vstupenek na zrekonstruované hlavní tribuně, kde mají některá místa v příští sezoně stát až 77 liber na zápas. (Guardian)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Útočník Arsenalu Yaya Sanogo se během půlročního hostování v Ajaxu Amsterdam dotkl v součtu všech zápasů míče pouze třicetkrát. (Metro)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 2.2.2016