Footballový boulevard – neděle 31.01.2016

Newcastle nabídne za Saida Berahina až 34 milionů liber, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 31.01.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea částečně počítá s tím, že v létě přijde o křídelníka Edena Hazarda, který koketuje s odchodem do PSG nebo Realu Madrid. V takovém případě by si jako náhradu pořídila Antoina Griezmanna z Atlétika Madrid. (Mail on Sunday)


Nejžhavějším kandidátem na koupi obránce Johna Stonese z Evertonu je nyní Manchester City, ačkoliv ani Chelsea z boje stále neodstoupila. Toffees prý za hráče požadují 50 milionů liber. (Sunday Mirror)

Real Madrid se v létě znovu pokusí koupit brankáře Davida De Geu z Manchesteru United, rudým ďáblům je ochoten nabídnout 23 milionů liber. (Sunday People)


Svou dlouhou kariéru v Manchesteru United by už za pár měsíců mohl ukončit Michael Carrick, kterému v létě vyprší smlouva a zatím se nedomluvil na nové. O Carricka jeví zájem několik klubů Premier League, takže bez práce zřejmě dlouho nebude. (Sun on Sunday)

Newcastle navzdory četným příchodům ještě s posilováním neskončil, nyní prý nabízí 7 milionů liber za útočníka Bafetimbiho Gomise ze Swansea. (Sunday Telegraph)

Stoke se v posledních dnech snažil získat záložníka Giannelliho Imbulu z Porta, ale nakonec kvůli vysoké přestupové částce z obchodu vycouval. Potters zároveň odmítli prodat Mameho Birama Dioufa, byť za něj nejmenovaný zahraniční klub nabízel 10 milionů liber. (Sunday Telegraph)

Chelsea se prý domluva s Leicesterem na prodeji svého útočníka Loica Rémyho, lišky by za francouzského fotbalistu měly zaplatit 11,5 milionů liber. (Independent)

Foxes ale usilují také o Dwighta Gayleho z Crystalu Palace, v pátek už na něj podali oficiální nabídku ve výši 7 milionů liber. (Sunday People)

Everton je blízko příchodu senegalského útočníka Oumara Niasseho z Lokomotivu Moskva, který by měl být potenciální náhradou za Romela Lukakua. Ten nejspíš v létě zamíří do většího klubu. (Sun on Sunday)

Nigerijský útočník Emmanuel Emenike z Fenerbahce je prý blízko odchodu do West Hamu, v londýnském celku stráví v rámci hostování zbytek letošní sezóny. (Metro)

Newcastle se navzdory nepříznivým zprávám znovu pokusí koupit útočníka Saida Berahina z West Bromwiche a je za něj prý ochoten zaplatit těžko uvěřitelných 34 milionů liber. (Sunday Times)

OSTATNÍ FÁMY


Manželka trenéra Pepa Guardioly, Cristina, absolvovala prohlídku Manchesteru s oficiálním průvodcem. Další indicie naznačující, že její muž se v létě přesune do Manchesteru City. (Daily Star on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC

Útočník Wilfried Zaha z Crystalu Palace byl vyhlášený nejmarnivějším fotbalistou Británie. Důvod? Zaha každý den chodí ke kadeřníkovi a nechává si zastřihávat svoje vousy i vlasy. (Sun on Sunday)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – sobota 30.01.2016