Footballový boulevard – sobota 30.01.2016

Útočník Loic Rémy posílí Leicester, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 30.01.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool ustoupil od záměru přivést Alexe Teixieiru, protože Šachťar Doněck za hráče požadoval 53,4 milionů liber. (Liverpool Echo)


Útočník Loic Rémy z Chelsea je blízko přestupu do Leicesteru City, aktuálně vedoucí tým ligy by za hráče měl zaplatit asi 11,5 milionů liber. (Star)

Lišky ale hledají i jinde, jejich další potenciální posilou je útočník M´Baye Niang z AC Milán. Ten má hodnotu srovnatelnou – asi 12 milionů liber. (Talksport)

Podle některých zdrojů však AC Milán mladého francouzského útočníka prodávat nechce a zájem Leicesteru proto utnul hned v zárodku. (Guardian)

West Bromwich Albion nechce prodat útočníka Saida Berahina do žádného týmu, který s Baggies bojuje o záchranu v Premier League. Newcastle tak má zřejmě smůlu. (Express)

Chelsea odmítá prodat obránce Garyho Cahilla – a to navzdory tomu, že anglický reprezentant v posledních dvou měsících přišel o místo v základní sestavě. (London Evening Standard)

Watford chystá velké nákupy – za 3 miliony liber hodlá přivést mladíka Jeroma Sinclaira z Liverpoolu a další 4 miliony je připravený zaplatit za záložníka Maria Suáreze z Fiorentiny. (Star)

Atlétiko Madrid chce zpětně odkoupit Diega Costu z Chelsea, jako kompenzaci je ochotno poslat do Londýna útočníka Jacksona Martíneze. (Sun)

Swansea nabídla Crystalu Palace 7 milionů liber za šestadvacetiletého útočníka Dwighta Gayleho. (Mail)

Krajní obránce Guilherme Siqueira z Atlétika Madrid je blízko půlročnímu hostování v Newcastlu. (Sky Sports)

OSTATNÍ FÁMY

Chelsea a Manchester United mají zájem o služby kouče Mauricia Pochettina, Tottenham proto chystá pro svého trenéra novou lukrativnější smlouvu. (Mirror)

... A JEDNA NAKONEC


Pokud se Manchester United nedostane do evropských pohárů, zlevní své vstupenky do VIP boxů na Old Trafford o 15 %. A to navzdory tomu, že klub toto zlevnění přijde na asi 1 milion liber. (Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pátek 29.01.2016