Footballový boulevard – neděle 17.01.2016

Real Madrid chce prodat Toniho Kroose do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 17.01.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Real Madrid má pro nejbližší dvě přestupová období zákaz nakupování, přesto hodlá v létě přivést brankáře Davida De Geu z Manchesteru United. (Independent)


Další vyhlédnutou posilou madridského celku je Edinson Cavani – a aby na něho měl peníze, chystá se Manchesteru United prodat záložníka Toniho Kroose. (Metro)

Liverpool chce v létě vykoupit z Leicesteru útočníka Jamieho Vardyho – a doufá, že mu na to bude stačit částka 25 milionů liber. (Star)

Výkon obránce Johna Stonese z Evertonu v sobotním zápase proti Chelsea sledoval jeden ze skautů Barcelony. Katalánský celek se netají tím, že má o mladého anglického beka zájem. (Mail)

Další vyhlédnutou posilou Barcy je záložník Aaron Ramsey z Arsenalu – kouč Luis Enrique ho dokonce označil jako přestupovou prioritu č. 1. (Express)

QPR a Middlesbrough jeví zájem o záložníka Calluma McManamana z West Bromwiche, Baggies však za svého hráče požadují nejméně 7 milionů liber. (Telegraph)

Sunderland se stále snaží o podpis útočníka Andrého Ayewa ze Swansea – poté, co neuspěl s nabídkou 11 milionů liber, teď plánuje další 3 miliony přihodit. (Express)

Chelsea pomalu hledá náhradu za stárnoucího kapitána Johna Terryho, líbí se jí například osmadvacetiletý stoper Scott Dann z Crystalu Palace. (Mirror)

Další potenciální posilou úřadujícího mistra je Riyad Mahrez, čtyřiadvacetiletý středopolař Leicesteru. (Star)

West Ham se chystá nabídnout Liverpoolu 10 milionů liber za útočníka Maria Balotelliho, jenž momentálně hostuje v AC Milán. (Brentwood Gazette)

Newcastle plánuje další velké posily, aktuálně má vyhlédnutého útočníka Bafetimbiho Gomise ze Swansea. (Mail)

OSTATNÍ FÁMY


Pokud by Manchester United vyhodil Louise van Gaala a jmenoval hlavním trenérem Ryana Giggse, slíbil Sir Alex Ferguson, že Giggsovi alespoň na začátku s trénováním pomůže. (People)

Trenér José Mourinho je však skálopevně přesvědčen, že na lavičku po Van Gaalovi usedne právě on. Dokonce už prý obvolal své asistenty a ptal se, zda na Old Trafford půjdou s ním. (Sun)

Mourinho prý dostal nabídku na trénování Realu Madrid, ale odmítl ji s tím, že chce působit v Premier League. (Times)

Swansea je připravena vyhodit kouče Alana Curtise – ani ne dva týdny poté, co ho oficiálně jmenovala hlavním trenérem prvního týmu. (Sun)

... A JEDNA NAKONEC


Sobotní výhra Newcastlu nad West Hamem přijde majitele strak Mika Ashleyho pořádně draho. Ashley totiž před zápasem slíbil, že pokud jeho tým kladiváře porazí, bude ve svém obchodě Sports Direct rozdávat zimní bundu v hodnotě bezmála 60 liber zdarma. A protože Newcastle s West Hamem vyhrál a bundu si objednalo 45 000 lidí, musí Ashley ze svého zaplatit asi 2,4 milionů liber. (Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – sobota 16.01.2016