Footballový boulevard – sobota 16.01.2016

Manchester City hodlá prodat Bonyho a Mangalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 16.01.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool opět hledá posily v Southamptonu, podle posledních zpráv má zájem o útočníka Shana Longa. (Sun)


Dalším cílem Reds je útočník Inaki Williams z Bilbaa, o kterého však usilují také další kluby – Atlétiko Madrid nebo Real Madrid. (Guardian)

Manchester City už se připravuje na příchod kouče Pepa Guardioly a hodlá tomu přizpůsobit svůj kádr. Klub by měli opustit Eliaquim Mangala a Wilfried Bony, naopak přijít by mohl John Stones z Evertonu. (Daily Telegraph)

Sunderland se pokusil se Swansea jednat o možném přestupu útočníka Andrého Ayewa, ale velšský celek hned v zárodku všechno utnul. (Daily Mirror)

Watford v nejbližších dnech dokončí příchod Nordina Amrabata, osmadvacetiletého záložníka Malagy. Za hráče prý zaplatí asi 6,5 milionu liber. (Daily Star)

Italská Bologna se předběžně domluvila se Sunderlandem na tom, že záložník Emanuele Giaccherini zůstane na Apeninském poloostrově natrvalo. (La Gazetta dello Sport)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Jürgen Klopp v roce 2013 dostal nabídku na místo v Manchesteru United, ale odmítl. (Daily Mirror)


Nabídka z Old Trafford prý přišla v dubnu, kdy Klopp připravoval svou Borussii Dortmund na další sezónu a v tu chvíli o odchodu vůbec neuvažoval. (Sun)

Chelsea se v létě pokusí na svou lavičku dosadit Claudia Ranieriho z Leicesteru City – paradoxně prvního trenéra, kterého současný majitel Roman Abramovič po svém nástupu do klubu vyhodil. (Daily Express)

Záložník Willian, který letos patří k největším tahounům Chelsea, hodlá s londýnským celkem podepsat novou dlouholetou smlouvu. (Sun)

... A JEDNA NAKONEC

Waleští prodejci fotbalových suvenýrů nabídli všem fanouškům Swansea, že si své dresy se jmenovkou „Shelvey“ mohou zadarmo vyměnit za dres s jiným jménem. Anglický středopolař Shelvey totiž v týdnu opustil Swans a upsal se Newcastlu. (South Wales Evening Post)


Pozn.: 1 libra = přibližně 35 korun

Footballový boulevard – pátek 15.01.2016