Footballový boulevard – čtvrtek 14.1.2016

Chelsea chce přivést záložníka Toniho Kroose z Realu Madrid, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 14.1.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea nabídla Realu Madrid 40 milionů liber za záložníka Toniho Kroose. O něj má ale zájem i Liverpool a Manchester United. (Fichajes)

Chelsea se přetahuje s Interem Milán o třicetiletého útočníka Ezequiela Lavezziho z Paris Saint-Germain. (Daily Mirror)

Liverpool se dohodl na příchodu obránce Joela Matipa, který k Reds zamíří po skončení sezony jako volný hráč. (Daily Mirror)

Sportovní ředitel Bayernu Mnichov Matthias Sammer nedokázal potvrdit, že záložník Mario Götze, o kterého usiluje Liverpool, bude i v příští sezoně hrát za německý klub. (Daily Express)

Manchester United je údajně velmi blízko nákupu středního obránce Aleksandara Dragoviče z Dynama Kyjev za šestnáct milionů liber. (Daily Express)

Útočník Saido Berahino možná zůstane ve West Bromwichi až do konce sezony, trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino už není přesvědčený o tom, že se jedná o správnou posilu pro Spurs. (Sun)

O Berahina nově stojí také Stoke City. (Times)

O osmnáctiletého útočníka Ademolu Lookmana z Charltonu usilují Manchester City, Chelsea, Everton i Tottenham. (Independent)

Trenér Aston Villy Remi Garde chce na hostování do konce sezony přivést obránce Lamine Saneho z Bordeaux. (Daily Telegraph)

Trenér Manchesteru United Louis van Gaal chce za dvanáct milionů liber koupit útočníka Islama Slimaniho ze Sportingu Lisabon. (Sun)

Záložník Mark Davies odejde z Boltonu zadarmo do Sheffieldu Wednesday. (Bolton News)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Útočník West Hamu Andy Carroll má další problém s kolenem a může být mimo hru až dva měsíce. (Daily Mail)

Ghanský obránce Baba Rahman je nespokojený se svým herním vytížením v londýnské Chelsea. (Guardian)

…A JEDNA NAKONEC

Společnost Adidas, která sponzoruje Manchester United, údajně chce, aby se trenér Pepe Guardiola a útočník Barcelony Lionel Messi sešli v jednom týmu na Old Trafford. (Marca)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 13.1.2016