Footballový boulevard – středa 13.1.2016

Útočník Emmanuel Adebayor by se mohl objevit v Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 13.1.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Bývalý obránce Manchesteru United Nemanja Vidič skončil v Interu Milán a zvažuje odchod do MLS. (Daily Mail)

Manchester United obrátil svoji pozornost na příchod dvaadvacetiletého záložníka Andre Gomese z Valencie, protože příchod Saula Nigueze z Atlétika Madrid patrně nevyjde. (Daily Star)

Bournemouth hodlá nadále posilovat, zájem jeví o křídelníka Matta Phillipse z QPR, toho chce ale také West Bromwich. (Sun)

Celtic Glasgow přivede na hostování do konce sezony záložníka Bersanta Celinu z Manchesteru City. (Daily Record)

Manchester City čelí v boji o německého záložníka Leroye Saneho konkurenci v podobě Realu Madrid a Barcelony. (Daily Mirror)

Trenér Manchesteru City Manuel Pellegrini prý nehledá náhradu za zraněného obránce Vincenta Kompanyho. (Guardian)

Arsenal brzy přivede talentované nigerijské fotbalisty Kelechi Nwakaliho a Samuela Chukwuezeho, kteří zazářili na nedávném světovém šampionátů hráčů do 17 let. (Sky Sports)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger rovněž plánuje prodloužit kontrakt s útočníkem Joelem Campbellem. (Daily Telegraph)

Obránce Branislav Ivanovič měl nabídky z Interu Milán a Fiorentiny, ale rozhodl se prodloužit o rok smlouvu v Chelsea. (Sun)

Trenér Chelsea Guus Hiddink si stěžuje na velký počet zraněných hráčů, který možná vyřeší nákupem Saida Berahina z West Bromwiche. (Daily Express)

V hledáčku Hiddinka jsou ovšem také další útočníci Jamie Vardy z Leicesteru City či Emmanuel Adebayor, který je volný hráč. (Times)

Sunderland sice napoprvé odstoupil z dohody o přestupu obránce Lamine Koného z Lorientu, ale možná se k obchodu za pět milionů liber vrátí. (Chronicle)

Sunderland chce do konce ledna přivést ještě další dva hráče, mezi nimi i bývalého útočníka Hullu Dame N´Doyeho. (Sunderland Echo)

V hledáčku Leicesteru City je osmnáctiletý levý obránce Rico Henry z Walsallu. (Walsall Advertiser)

Předseda Tottenhamu Daniel Levy se odmítá finančně podílet na hostování záložníka Androse Townsenda v jiném klubu, preferuje jeho prodej za 14 milionů liber. (Daily Mirror)

Útočník Nikica Jelavič patrně odejde z West Hamu, zamířit může do čínského Guangzhou. (London Evening Standard)

Útočník Alessandro Diamanti odehrál za Watford jen 64 ligových minut a zřejmě odejde na hostování do Atalanty. (Watford Observer)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Stoke City Mark Hughes popírá, že útočník Marko Arnautovič si v nové smlouvě řekl o plat 100 tisíc liber týdně. (Stoke Sentinel)

…A JEDNA NAKONEC

V nižší anglické soutěži Southern Counties East League nastoupil do zápasu třiaosmdesátiletý sudí, který zaskočil za zraněného asistenta. (Croydon Advertiser)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 12.1.2016