Footballový boulevard – pondělí 11.1.2016

Liverpool kupuje útočníka Alexandra Pata z Corinthians, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 11.1.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea nabídla Šachtaru Doněck 30 milionů liber za záložníka Alexe Teixieru, který v této sezoně dal 26 branek v 29 zápasech. (Daily Star)

Chelsea rovněž zvažuje příchod útočníky Carlose Baccy z AC Milán, za kterého je ochotná vyplatit 30 milionů liber. (Gazzetta dello Sport)

Everton nabídne Dynamu Kyjev 21 milionů liber za křídelníka Andrije Jarmolenka, zároveň prodá do Norwiche útočníka Stevena Naismitha. (Daily Express)

Liverpool už údajně uzavřel příchod útočníka Alexandra Pata z Corinthians za 11 milionů liber. (Daily Star)

Newcastle obnovil svoji nabídku ve výši 18 milionů liber za útočníka Saida Berahina z West Bromwiche. (Daily Mail)

Newcastle rovněž usiluje o záložníka Jonja Shelveyho ze Swansea. (Sky Sports)

Trenér Aston Villy Remi Garde doufá, že mu vedení v lednu poskytne dostatek peněz na nové posily, aby mohl ještě klub zachránit v Premier League. (Sun)

Útočník Peter Crouch v této sezoně ještě nenastoupil od začátku zápasu v Premier League a připustil, že ze Stoke City může odejít. (Daily Telegraph)

Záložník Basileje Mohamed Elneny během 24 hodin přestoupí za 7,4 milionu liber do Arsenalu. (Independent)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Chelsea Guus Hiddink se domnívá, že záložník Ruben Loftus-Cheek se může poprat o místo v základní sestavě. (Talksport)

Obránce Arsenalu Hector Bellerin míní, že klub má natolik široký a silný kádr, aby uspěl v lize i poháru. (London Evening Standard)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp vzkázal Pepu Guardiolovi, že v Anglii bude potřebovat kádr 35 hráčů. (Daily Mirror)

…A JEDNA NAKONEC

Přestup Marka Grujiče do Liverpoolu se málem neuskutečnil, protože mladý záložník se při zdravotní prohlídce bál vlézt do přístroje na magnetickou rezonanci. (Daily Mail)

Útočník Michu si odbyl debut ve čtvrté španělské lize v dresu týmu Langreo a přiznal, že byl víc nervózní, než když hrál za Swansea na Old Trafford. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 10.1.2016