Footballový boulevard – neděle 10.01.2016

Liverpool je připraven prodat Daniela Sturridge, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 10.01.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Romelu Lukaku z Evertonu předpokládá, že letos v létě změní dres. Nejradši by prý přestoupil do PSG nebo Realu Madrid, naopak Manchester United ho moc neláká. (Sun)


Barcelona si vyhlíží posily v Premier League, ráda by získala záložníka Aarona Ramseyho z Arsenalu a obránce Johna Stonese z Evertonu. (Express)

Hned dva nové hráče do zálohy možná koupí Arsenal – Gunners koketují s příchody Granita Xhaka z Mönchengladbachu a Adriena Rabiota z PSG. (Star)

Trenér Jürgen Klopp z Liverpoolu už je unavený z věčných zranění útočníka Daniela Sturridge a zvažuje, že anglického kanonýra prodá. (Mirror)

Swansea plánuje velké posily, ráda by na Liberty Stadium přivedla zpět Wilfrieda Bonyho a k tomu přidala i záložníka Nigela de Jonga z AC Milán. (Sun)

Tottenham chystá další nabídku na útočníka Saida Berahina z West Bromwiche – 20 milionů liber + Androse Townsenda k tomu. (Star)

Everton chce koupit Andrije Jarmolenka z Dynama Kyjev ještě předtím, než začne EURO – protože se obává, že po letním šampionátu hráči stoupne cena. (Mail)

Egyptský záložník Mohamed Elneny z Basileje v nejbližších dnech přestoupí do Arsenalu – a podle kouče Arséna Wengera je to jediná posila, která v zimě na Emirates dorazí. (London Evening Standard)

OSTATNÍ FÁMY

Pozice trenéra Louise van Gaala v Manchesteru United je stále nahnutá, podle posledních spekulací by ho mohl na lavičce Red Devils nahradit Mauricio Pochettino. (Mirror)


Kouč Pep Guardiola už je teďka myšlenkami v Manchesteru City a k Bayernu Mnichov si prý nikdy nevytvořil takový vztah, jaký by byl potřeba. Alespoň to tvrdí Lothar Matthäus. (Mail)

Útočník Marko Arnautović rád prodlouží smlouvu se Stoke, ale chce, aby mu hrnčíři nabídli nejméně 100 000 liber týdně. Podle současné smlouvy si rakouský útočník vydělá jen 70 000 liber týdně. (Observer)

... A JEDNA NAKONEC


Fotbalisté z nižších anglických soutěží se v penězích zrovna nekoupou, takže často mají také vedlejší zaměstnání. Třeba útočník Kemar Roofe z Oxfordu si rozjíždí svou vlastní módní značku. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 36 korun

Footballový boulevard – sobota 09.01.2016