Footballový boulevard – sobota 09.01.2016

Arsenal jeví zájem o Odiona Ighala z Watfordu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 09.01.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Real Madrid se v zimě pokusí koupit obránce Johna Stonese z Evertonu, údajně na doporučení již bývalého kouče Rafaela Beníteze. (Daily Star)


Útočník Odion Ighalo si skvělými výkony v dresu Watfordu vysloužil zájem špičkových klubů, o šestadvacetiletého Nigérijce prý usiluje Arsenal. (Daily Mirror)

Posilu do útoku shání také West Bromwich Albion, ten si v Aston Ville vyhlédl Gabriela Agbonlahora. (Sun)

Záložník Mario Götze neví, zda jeho budoucnost leží v Bayernu Mnichov a poslední dobou si nápadně pochvaluje svého bývalého kouč Jürgena Kloppa, který nyní vede Liverpool. (Daily Express)

Bournemouth je blízko koupi Benika Afobeho, dvaadvacetiletého útočníka Wolverhamptonu. Ten by měl klubovou pokladničku přijít na 10 milionů liber a stát se tak nejdražší posilou v historii klubu. (Daily Telegraph)

Stoke City zvažuje nákup útočníka Saida Berahina z West Bromwiche, o kterého přitom v létě intenzivně usiloval Tottenham. (Guardian)

Nové hráče už si vyhlédl i Slaven Bilić, trenér West Hamu. Kádr kladivářů by měli posílit obránce Sam Byram z Leedsu a útočník Simone Zaza z Juventusu. (London Evening Standard)

OSTATNÍ FÁMY


Vedení Manchesteru United oslovilo PSG a jednalo s ním o dostupnosti kouče Laurenta Blanca. Dny Louise van Gaala se tak nejspíš krátí. (Daily Star)

Podle brankáře Huga Llorise má Tottenham silný tým, ale musí koupit ještě pár zkušených hráčů, aby se stal skvělým týmem. (Talksport)

... A JEDNA NAKONEC


Trenér Mauricio Pochettino prohlásil, že pokud jeho Tottenham letos vyhraje FA Cup, zazpívá s předsedou klubu Danielem Levym písničku ve stylu britského pěveckého dua Chas & Dave. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 36 korun

Footballový boulevard – pátek 08.01.2016