Footballový boulevard – pondělí 4.1.2016

Manchester United se nevzdává naděje na příchod útočníka Neymara, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 4.1.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United je ochoten zaplatit Barceloně požadovaných 140 milionů liber za útočníka Neymara, jak zní ve výkupní klauzuli. (Daily Star)

Manchester United pošle na hostování do některého z druholigových klubů záložníka Nicka Powella. (Sun)

Southampton vyloučil lednové odchody útočníka Sadia Maného či záložníka Victora Wanyamy. (Times)

Prezident Stoke City Peter Coates odmítá prodej útočníka Bojana Krkiče. Případný zájemce by musel zaplatit nejméně deset milionů liber. (Sun)

Marseille v lednu nikam nepustí útočníka Michyho Batshuayie, byť o něj vážně stojí Tottenham a Newcastle. (Daily Mirror)

Liverpool v pondělí patrně oznámí podpis smlouvy se záložníkem Markem Grujičem z CZ Bělehrad. (Sky Sports)

Obránce Liverpoolu Kolo Touré bude v létě bez smlouvy a stojí o něj Lazio Řím. (Daily Express)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger vzkázal fanouškům, že do deseti dnů mohou očekávat novou posilu. (Talksport)

Sportovní ředitel Bayeru Leverkusen Rudi Völler ovšem Arsenalu vzkázal, že na příchod útočníka Javiera Hernándeze může zapomenout. (Sun)

Newcastlu bude až tři měsíce scházet útočník Papiss Cissé a chce jej nahradit příchodem Charlieho Austina z QPR. (Daily Mail)

Srbský obránce Branislav Ivanovič z Chelsea by mohl přestoupit do AC Milán. (Daily Mirror)

Trenér čínské Šanghaje Sven Göran Eriksson si vyhlédl v Cardiffu jako možnou posilu útočníka Kenwyna Jonese. (Daily Mail)

Cardiff by mohl opustit také obránce Gabriel Tamas, který za klub zatím neodehrál ani minutu. (Wales Online)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér West Hamu Slaven Bilič nabádá útočníka Andyho Carrolla, aby nevzhlížel k Euru 2016, ale soustředil se na nabrání kondice. (Independent)

Prezident Swansea Huw Jenkins nabídne dočasnému kouči Alanu Curtisovi, aby na lavičce setrval až do konce sezony. (South Wales Evening Post)

Obránce Swansea Angel Rangel přiznal, že v zápase s Manchesterem United filmoval, aby pro svůj tým získal pokutový kop. (Daily Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Bývalý křídelník Manchesteru United Cristiano Ronaldo řekl, že je nepravděpodobné, že po konci kariéry zůstane u fotbalu. Prý si chce „žít jako král“. (NBC Sports)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 3.1.2016