Footballový boulevard – neděle 03.01.2016

Sadio Mané nakročil k přestupu do Manchesteru United, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 03.01.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Sadio Mané v posledním ligovém utkání Southamptonu nepřišel včas na předzápasovou rozcvičku, čímž pobouřil kouče Ronalda Koemana a dost možná se přiblížil přestupu do Manchesteru United. (Mail on Sunday)


Koeman ale jedním dechem dodává, že Maného neprodá za méně, než 62,5 milionů liber. (Sun on Sunday)

Klub z Old Trafford proto možná zaměří svou pozornost na Felipeho Andersona, brazilského útočníka Lazia Řím, jehož cena je poloviční. (Daily Star Sunday)

Lazio však má starosti i s Watfordem, který pro změnu jeví zájem o dvacetiletého Keitu Baldeho Diaa. Italský celek nebude chtít prodat oba hráče najednou. (Sunday Express)

Real Madrid je ochoten prodat Manchesteru City záložníka Isca, anglický celek ale musí nabídnout alespoň 30 milionů liber. (Mail on Sunday)

Útočník Bojan Krkić možná už v lednu opustí Stoke, protože má ve své smlouvě směšně nízkou výkupní klauzuli ve výši 10 milionů liber. Tým, který tuto sumu zaplatí, může s hráčem jednat o přestupu. (Sunday Mirror)

Arsenal je připravený zaplatit Borussii Dortmund 42 milionů liber za útočníka Pierreho-Emericka Aubameyanga. (Sun on Sunday)

Francouzské PSG jeví zájem o útočníka Marka Arnautoviće ze Stoke, kterého prý skauti klubu bedlivě sledují už dva roky. (Sunday People)

Velký třesk se očekává v sestavě Swansea – odejít by měli Bafetimbi Gomis a Jonjo Shelvey, velšský celek je chce nahradit útočníky Charliem Austinem a Patrickem Bamfordem. (Sunday Mirror)


Norwich, Swansea a Aston Villa jeví zájem o služby Loica Rémyho, devětadvacetiletého útočníka Chelsea. (Sun on Sunday)

OSTATNÍ FÁMY

Trenér Gary Neville z Valencie prohlásil, že se v nejbližších letech nechystá trénovat v Anglii a dokonce si ani není jistý, že vůbec bude trénovat. (Sky Sports)


Brankář Hugo Lloris byl prý připravený opustit Tottenham, ale díky kouči Mauriciu Pochettinovi a jeho skvělé práci v klubu nakonec své rozhodnutí změnil. (Evening Standard)

... A JEDNA NAKONEC

Podle slov Paula Pogby bylo jeho angažmá v Manchesteru United skoro jako dovolená – v porovnání s tím, jak tvrdou práci musí odvádět v Juventusu. (Sky Sports)


Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – sobota 02.01.2016