Footballový boulevard – sobota 02.01.2016

Arsenal chystá nabídku na Adriena Rabiota z PSG, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 02.01.2016
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Isco chce opustit Real Madrid a přestoupit do Manchesteru City, jeho cenovka by neměla převyšovat 25 milionů liber. (Mirror)


AS Řím pokukuje po obránci Mathieum Debuchym z Arsenalu, ačkoliv sám třicetiletý bek prohlásil, že by se raději vrátil do rodné Francie. (Daily Star)

Nabídku ve výši 15 milionů liber chystají v Arsenalu na Adriena Rabiota, dvacetiletého záložníka PSG. (Daily Express)

Agent křídelníka Lorenza Insigneho z Neapole tvrdí, že o jeho klienta mají zájem Arsenal a PSG. (ESPN)

Posily si vyhlíží také West Ham, kouč Slaven Bilić hodlá z Leedsu přivést pravého obránce Sama Byrama. (Daily Telegraph)

Snaha Newcastlu koupit Henriho Saiveta možná přijde vniveč, protože kapitán Bordeaux se obývá, že straky letos spadnou do druhé ligy. (Newcastle Chronicle)

Trenér Manuel Pellegrini z Manchesteru City prohlásil, že navzdory vleklým zraněním Vincenta Kompanyho nebude v zimě kupovat nového obránce. (Manchester Evening News)

To jeho kolega z konkurenčních United, Louis van Gaal, chce za každou cenu přivést nového útočníka. (Sun)

OSTATNÍ FÁMY

Podle trenéra Slavena Biliće je s hráči Premier League zacházeno jako v rukavičkách a moc nerozumí tomu, proč mají v každém týdnu dva dny volna. Tolik volna prý nepotřebují, spíš by jim bodl trénink navíc. (Daily Mail)


Vedení Swansea stále nemůže najít nového kouče, podle posledních informací se hodlá spojit s Frankem de Boerem, trenérem Ajaxu. (Daily Mirror)

Trenér Guus Hiddink odmítá tvrzení, že za špatnými výkony Chelsea v letošní sezóně stojí zejména Cesc Fabregas. Hodit to na jednoho hráče prý není fér. (London Evening Standard)

... A JEDNA NAKONEC


Záložník Steven Gerrard prý zpětně lituje toho, že před léty mrhal čas sledováním seriálů jako „Kancl“ nebo „Rodina Sopránů“ místo aby se aktivně připravoval na svou budoucí roli trenéra. (Times)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – pátek 01.01.2016