Footballový boulevard – čtvrtek 31.12.2015

Arsenal se rozloučí s obráncem Mathieuem Debuchym, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 31.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United finalizuje příchod záložníka Felipe Andersona z Lazia Řím za 35 milionů liber. (Sun)

Arsenal a Liverpool si musejí počkat až do léta na rozhodnutí Ezequiela Lavezziho, zda bude chtít opustit Paris Saint-Germain. (Daily Express)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger už nepočítá s krajním obráncem Mathieuem Debuchym a nechá jej odejít. (Daily Star)

Debuchy touží z Arsenalu odejít i proto, aby pravidelně hrál a neuniklo mu Euro 2016 v dresu Francie. Zamířit může do AS Řím či Lyonu. (Daily Mail)

Leicester City patrně prodá obránce Yohana Benalouana do Sampdorie Janov, koupí ovšem Aleksandara Dragoviče z Dynama Kyjev. (Daily Mail)

Everton nabídl kontrakt na čtyři a půl sezony útočníkovi Shanimu Tarashajovi z Grasshoppers Curych, hráč ale možná zůstane na hostování ve Švýcarsku až do konce sezony. (Guardian)

Předseda Crystal Palace Steve Parish přiznal, že rozsáhlá marodka v týmu může vést k nákupu zimních posil. (Croydon Advertiser)

Útočník Watfordu Troy Deeney tvrdí, že klub neprodá jeho spoluhráče Odiona Ighala a majitel Gino Pozzo se jen usmívá nabídkám na nigerijského fotbalistu. (London Evening Standard)

Watford nabídne Deeneymu i Ighalovi smlouvy s lepšími platy, aby své opory udržel. (Daily Mirror)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Juventusu Turín Massimiliano Allegri se učí anglicky, protože by rád vedl Chelsea či Manchester United. (Daily Mirror)

Chelsea neumístila do smluv svých hráčů klauzuli o snížení platu v případě sestupu, ve druhé lize by tak její hvězdy pobíraly plnou gáži. (Times)

Skaut Chelsea Piet de Visser se domnívá, že klub mrhá talentem útočníka Bertranda Traorého. (Daily Express)

Protřelý kouč Harry Redknapp vzkázal Tottenhamu, že by neměl kupovat útočníka Saida Berahina z West Bromwiche. (Talksport)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp tvrdí, že jeho tým si nedokáže zvyknout na jeho herní styl, protože v Anglii je moc silný vítr. (Daily Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 30.12.2015