Footballový boulevard – pondělí 28.12.2015

Arsenal chce koupit útočníka Javiera Hernándeze z Leverkusenu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 28.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Real Madrid plánuje nabídnout Manchesteru United 40 milionů liber za brankáře Davida de Geu. (Daily Star)

Arsenal zvažuje lednový příchod útočníka Javiera Hernándeze z Bayeru Leverkusen. (Daily Star)

Arsenal nabízí jako součást výměny za útočníka Nolita z Celty Vigo i forvarda Joela Campbella. (Don Balon)

Gunners zvažují příchod záložníka Mohameda Elnenyho z Basileje, což může znamenat konec pro Mathieua Flaminiho a Tomáše Rosického. (Daily Mirror)

Brazilský útočník Neymar je sice spojován s přestupem do Manchesteru City, ale jedná o nové smlouvě v Barceloně. (AS)

Real Madrid, Chelsea a Manchester City se zajímají o osmnáctiletého chorvatského záložníka Anteho Čoriče z Dinama Záhřeb. (AS)

Spolumajitel West Hamu David Sullivan prohlásil, že klub nemá na lednové nákupy hráčů ani penny. (London Evening Standard)

Swansea očekává, že v lednu obdrží několik nabídek na útočníka Bafetimbiho Gomise, jenž může zamířit na Blízký východ. (South Wales Evening Post)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Budoucnost kouče Louise van Gaala na lavičce Manchesteru United závisí na výsledku pondělního duelu s Chelsea, v případě prohry patrně přijde o místo. (Guardian)

Bývalý gólman Manchesteru United Mark Bosnich míní, že Van Gaal vypadá jako „poražený muž“ a klub by jej měl nahradit Josém Mourinhem. (Talksport)

Manchester United opět vyjádřil Van Gaalovi podporu, ovšem nizozemský kouč nadále zvažuje rezignaci. (Times)

Bývalý kapitán anglické reprezentace Alan Shearer si myslí, že Van Gaal měl po porážce se Stoke rezignovat, jelikož duel ukázal, že ztratil podporu hráčů. (Daily Telegraph)

Trenér José Mourinho zatím nevyužil šanci vrátit se do Realu Madrid, protože čeká na rozuzlení situace v Manchesteru United. (Daily Telegraph)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp nenasadí do středečního zápasu se Sunderlandem útočníka Daniela Sturridge, byť je zdravotně v pořádku. (Sun)

Záložník West Bromwiche Darren Fletcher obvinil spoluhráče Calluma McManamana z filmování v zápase se Swansea. (Daily Mail)

Leyton Orient zlehčuje podivný incident ze zápasu s Portsmouthem, při kterém majitel klubu Francesco Becchetti nakopl asistenta trenéra. Prý se tak stalo z dobrého úmyslu. (Guardian)

Křídelník Manchesteru United Memphis Depay ohromil spoluhráče, když přijel na trénink v luxusním vozu Rolls Royce za 240 tisíc liber. (Daily Mirror)

Bratr bývalého brankáře Pavla Srníčka, který leží po zástavě srdce nadále v umělém spánku, děkoval na sociálních sítích fanouškům Newcastlu, kteří gólmanovi zazpívali chorál „Pavel is a Geordie“. (Newcastle Evening Chronicle)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Bývalý rozhodčí Howard Webb se domnívá, že sudí udělali v zápasech na Štěpána méně chyb proto, že jim komise zajistila odvoz k zápasům a nemuseli zůstávat v místě duelu přes noc jako loni. (Times)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 27.12.2015