Footballový boulevard – sobota 26.12.2015

Arsenal v zimě chystá 30milionový nákup, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 26.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Japonský útočník Yoshinori Muto z Mainzu upoutal pozornost Manchesteru United, jeho cena se pohybuje na hranici 10 milionů liber. (Mirror)


Arsenal chystá v lednu zaplatit 33 milionů liber za Grzegorze Krychowiaka, polského záložníka Sevilly. (Sun)

To záložník Mikel Arteta působiště určitě měnit nebude – Arsenal plánuje, že po skončení jeho aktivní kariéry Španělovi nabídne pozici v managementu. (Daily Mail)

OSTATNÍ FÁMY

Vedení Leicesteru chystá novou smlouvu pro útočníka Jamieho Vardyho, podle které by si anglický kanonýr měl vydělat 80 000 liber týdně. (Mirror)

Kouč Louis van Gaal je prý připraven slevit ze svých přísných tréninkových metod, aby se hráči Manchesteru United necítili tak přetížení. (Daily Mail)

Trenér Guus Hiddink věří, že dokáže zklidnit útočníka Diega Costu, protože sám byl jako mladý výbušnější povahy. (Express)

Podle trenéra Marka Hughese postrádá současný Manchester United přirozené vůdce, kteří by tým dostali z krize. (Telegraph)

Kouč Manuel Pellegrini věří, že zdravotní problémy obránce Vincenta Kompanyho jsou definitivně pryč a belgický stoper teď bude Manchesteru City neustále k dispozici. (Manchester Evening News)

Liverpool chystá novou smlouvu pro brankáře Simona Mignoleta, belgický reprezentant by si měl na Anfieldu vydělávat 60 000 liber týdně. (Sun)

... A JEDNA NAKONEC


Kouč Mauricio Pochettino prozradil, odkud bere inspiraci pro svou práci – mj. prý rád poslouchá písničky od zpěvačky Britney Spears. (Express)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – pátek 25.12.2015