Footballový boulevard – pátek 25.12.2015

Chelsea jedná o návratu útočníka Didiera Drogby, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 25.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United si kvůli zranění Luka Shawa a Marcose Roja patrně stáhne z hostování v Celticu Glasgow obránce Tylera Blacketta. (Daily Mail)

Norwich se dohodl s West Hamem United na trvalém přestupu záložníka Matta Jarvise. „Kanárci“ zaplatí Hammers 2,5 milionu liber. (Guardian)

Dočasný kouč Swansea Alan Curtis potvrdil, že klub bude v lednu hledat nového útočníka. (Four Four Two)

Tottenham je největší favorit na příchod útočníka Michyho Batshuayie z Marseille, zájem ale mají také Newcastle a Sunderland. (le 10 Sport)

Trenér West Hamu Slaven Bilič vzkázal Sunderlandu, že může zapomenout na lednový příchod útočníka Andyho Carrolla. (Teamtalk)

[break]
OSTATNÍ FÁMY


Útočník Manchesteru United Wayne Rooney tvrdí, že celý tým se snaží svými výkony zachránit práci ohroženého kouče Louise van Gaala. (Daily Mail)

Bývalý křídelník Manchesteru United Andrej Kančelskis míní, že kouč Louis van Gaal vůbec nerozumí anglickému fotbalu. (Daily Mail)

Klub Montreal Impact potvrdil, že Chelsea jedná o návratu útočníka Didiera Drogby do některé z trenérských funkcí. (Sky Sports)

Trenér Liverpoolu Jürgen Klopp připustil, že tým stále hledá cestu, jak nahradit dlouholetého kapitána Stevena Gerrarda. (Sky Sports)

Kvůli porušení pravidel Football League mají minimálně do konce roku pozastavené přestupy Bolton, Fulham a Nottingham Forest. (BBC Sport)

Současný kouč Manchesteru City Manuel Pellegrini popírá, že by na hráče měly vliv spekulace o příchodu Pepa Guardioly. (Guardian)

Pellegrini rovněž odmítá, že o mistrovském titulu se bude rozhodovat v prosinci. Podle něj musí jeho tým zabrat hlavně v únoru. (Four Four Two)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Trenér Leicesteru City Claudio Ranieri přirovnal výkony „lišek“ k rozběhnutému Forrestu Gumpovi. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 24.12.2015