Footballový boulevard – čtvrtek 24.12.2015

Guus Hiddink chce do Chelsea útočníka Jamie Vardyho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 24.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Trenér Chelsea Guus Hiddink má svolení přivést nové posily, jeho favorit je Jamie Vardy z Leicesteru City. (Daily Mirror)

V hledáčku Chelsea jsou také záložníci Paul Pogba z Juventusu Turín a Antoine Griezmann z Atlétika Madrid, jejichž nákup by mohl pokrýt prodej Edena Hazarda. (Daily Star)

Liverpoolu stoupla naděje na příchod útočníka Giuseppe Rossiho, který prý na 99 procent odejde v lednu z Fiorentiny. (Football Italia)

Otec devatenáctiletého záložníka Marka Grujiče nesouhlasí se synovým přestupem do Liverpoolu a zabavil mu pas. (Daily Mail)

Tottenham po zranění útočníka Clintona Njieho zesílí snahu o příchod Saida Berahina z West Bromwiche. (Guardian)

Obránce Arsenalu Calum Chambers patrně odejde na hostování do Southamptonu, odkud ke Gunners před 17 měsíci přišel. (Sun)

Útočník Newcastlu United Ayoze Perez má prý nabídky z Manchesteru United a Tottenhamu, ale chce zůstat u Magpies. (Metro)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Manchester United je v jednání o příchodu trenéra Pepa Guardioly z Bayernu Mnichov o krok napřed před Chelsea a Manchesterem City. (Daily Mail)

Pokud Guardiola převezme Manchester City, stane se s příjmem 21 milionů liber ročně nejlépe placeným trenérem na světě. (Sun)

Louis van Gaal prý nepodá rezignaci v Manchesteru United za žádné situace, aspoň to tvrdí jeho bývalý spolupracovník Raymond Verheijen. (BBC Radio 5 live)

Chelsea bude podle smlouvy nadále platit kouče Josého Mourinha, i kdyby se stal trenérem Manchesteru United. (Daily Telegraph)

Potenciálním nástupcem Hiddinka by se v Chelsea mohl od příští sezony stát Chilan Jorge Sampaoli. (Sun)

Bývalý brankář anglické reprezentace David James by se mohl stát novým trenérem Lutonu Town. (Sun)

Dočasný kouč Swansea Alan Curtis by u týmu mohl zůstat až do konce sezony. (Daily Mirror)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Leicester City odmění své fanoušky a v posledním domácím zápase s Manchesterem City bude mít každý pivo zdarma. (Leicester Mercury)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 23.12.2015