Footballový boulevard – pondělí 14.12.2015

Manchester United by mohl převzít trenér Carlo Ancelotti, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 14.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Neapol chce v lednu přivést obránce Guillerma Varelu z Manchesteru United. (Metro)

Do Manchesteru United by v lednu mohl zamířit záložníka Marco Verratti z Paris Saint-Germain. (Mundo Deportivo)

Útočník Stefan Kiessling připustil, že možná odehrál poslední zápas za Leverkusen, což vzbuzuje spekulace o jeho odchodu do Liverpoolu. (Metro)

Crystal Palace usiluje o útočníka Simone Zazu z Juventusu Turín, zájem ale mají i Norwich a Watford. (Sun)

Leicester City možná nabídne AC Milán dva miliony liber za záložníka Nigela de Jonga. (Sunday People)
[break]
OSTATNÍ FÁMY

Manchester United zvažuje vyhazov trenéra Louise van Gaala a příchod Carla Ancelottiho, jenž by zpět na Old Trafford mohl nalákat i křídelníka Cristiana Ronalda z Realu Madrid. (Daily Star)

Manchester United nadále věří, že porazí Manchester City v boji o trenéra Pepa Guardiolu z Bayernu Mnichov. (ESPN)

Swansea zjišťuje možnost příchodu chilského kouče Jorgeho Sampaoliho, ale hlavní kandidát na uvolněný post je Gustavo Poyet. (Wales Online)

Pokud chce kouč anglické reprezentace Roy Hodgson novou smlouvu, musí se s týmem na Euru 2016 dostat aspoň do čtvrtfinále. (Daily Mail)

Pokud ovšem Hodgson u anglické reprezentace skončí, zvažuje Fotbalová asociace příchod zahraničního trenéra. (Independent)

Bývalý obránce Manchesteru United Jaap Stam by se rád stal novým trenérem Fulhamu. (Daily Mirror)

Trenér David Moyes prý od svého listopadového vyhazovu z Realu Sociedad obdržel již několik nabídek. (Sky Sports)

Budoucnost trenér Steva Evanse v Leedsu je nejistá. Majitel klubu Massimo Cellino se už podruhé v krátké době objevil v poločase utkání v kabině, přitom Evans již dříve prohlásil, že pokud Ital bude narušovat taktiku, na lavičce skončí. (Daily Star)

[break]
…A PÁR NAKONEC

Jeden z výrobců chipsů udělal na počest rekordní gólové série útočníka Jamie Vardyho z Leicesteru City limitovanou edici brambůrek. (NBC Sports)

Hráči Liverpoolu přišli kvůli vánočnímu programu v Premier League o společné posezení, ale trenér Jürgen Klopp trvá na tom, aby se připojili k obědu s trenéry a zaměstnanci, kteří mívají svoji vlastní akci. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 13.12.2015