Footballový boulevard – neděle 13.12.2015

Real Madrid chce zpět Mesuta Özila, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 13.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Pokud by Real Madrid prodal Jamese Rodrígueze, pokusí se zpětně odkoupit Mesuta Özila z Arsenalu. (Don Balon)


Čínský klub Šanghaj SIPG chystá nabídku ve výši 24 milionů liber na Yayu Tourého, záložníka Manchesteru City. (Sun on Sunday)

Citizens teď však myslí hlavně na posily, na Etihad Stadium možná zamíří dvacetiletý záložník Gastón Pereiro z PSV Eindhoven. (Manchester Evening News)

Brazilský útočník Alexandre Pato je neustále spojovaný s možným přesunem do Premier League a sám teď navíc prohlásil, že se mu myšlenka přestupu na ostrovy zamlouvá. (Mail on Sunday)

Pokud by Everton prodal obránce Johna Stonese, pokusí se jej kouč Roberto Martínez nahradit Calumem Chambersem z Arsenalu. (Sunday People)

Teprve sedmnáctiletý útočník Odsonne Edouard z PSG se ocitl pod drobnohledem skautů Manchesteru United, kteří bedlivě sledují, zda mladík podepíše s Francouzi novou smlouvu. (Clubcall)

OSTATNÍ FÁMY

Manželka trenéra Pepa Guardioly prosí svého muže, aby odmítl nabídky z Anglie a zůstal i nadále v Bayernu Mnichov. (Sunday Mirror)


Vedení bavorského celku už však částečně s odchodem Guardioly počítá a dokonce si vyhlédlo jeho nástupce – Carla Ancelottiho. (Sunday Express)

Legendární útočník Thierry Henry pochválil Jamieho Vardyho a prohlásil, že kanonýr Leicesteru má podobnou povahu, jako fotbalisté vzešlí z pouličních podmínek Jižní Ameriky. (Mail on Sunday)

Trenér Jürgen Klopp v Liverpoolu bydlí v domě, který patří Brendanu Rodgersovi a dříve jej vlastnil i Steven Gerrard. (Sun on Sunday)

... A JEDNA NAKONEC

Marko Arnautović ze Stoke je sice na hřišti tvrdý chlap, ale jinak trpí arachnofobií – chronickou hrůzou z pavouků. Když se svou přítelkyní našel jednoho menšího pavouka v koupelně, volal synovi kouče Marka Hughese, aby někoho poslal a pavouka zneškodnil. (Sun on Sunday)


Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – sobota 12.12.2015