Footballový boulevard – sobota 12.12.2015

James Rodríguez možná přestoupí do Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 12.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool prý v lednu nebude nikoho kupovat, protože kouč Jürgen Klopp chce nejprve dokonale poznat svůj kádr – a dávat víc šancí třeba i některým mladíkům. (Telegraph)


Teprve patnáctiletý křídelník Emile Smith-Rowe z Arsenalu už se dostal do hledáčku Barcelony, která hráče prostřednictvím svých skautů sleduje. (Daily Mail)

Kolumbijský útočník James Rodríguez prý nemá dobré vztahy s koučem Rafaelem Benítezem a zvažuje odchod z Realu Madrid. Na tato slova okamžitě zareagovala Chelsea, jež o čtyřiadvacetiletého fotbalistu jeví zájem. (Daily Express)

Tottenham a Arsenal na dálku soupeří o belgického útočníka Michyho Batshuayiho z Marseille, Spurs už dokonce chystají oficiální nabídku. (Daily Mail)

Dvaadvacetiletý útočník Juan Iturbe z AS Řím si možná zahraje Premier League, o možnosti půlročního hostování s ním totiž jedná Watford. (Tuttomercatoweb)

OSTATNÍ FÁMY


Swansea usilovně hledá nového kouče, podle posledních informací se snaží oslovit Ryana Giggse, asistenta Manchesteru United. (Independent)

Jiné zdroje tvrdí, že se na lavičku labutí vrátí Brendan Rodgers, který je po konci v Liverpoolu bez práce. (BBC)

Naopak David Moyes možnost trénovat velšský klub odmítl a nadále čeká na „tu správnou nabídku“. (Talksport)

Práci ve Swansea rezolutně odmítl také Dennis Bergkamp, který tak prozatím zůstává v Ajaxu. (Sun)

... A JEDNA NAKONEC


Skvělá forma útočníka Jamieho Vardyho přiměla výrobce chipsů Walkers k vytvoření speciální limitované edice nazvané „Vardy Salted“, česky „Soleno Vardym“. Tyto chipsy budou prodejci nabízet během pondělního utkání Leicesteru proti Chelsea. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 37 korun

Footballový boulevard – pátek 11.12.2015