Footballový boulevard – středa 09.12.2015

Brankář David Ospina by mohl odejít z Arsenalu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 09.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Záložník Crvene Zvezdy Bělehrad Marko Grujič tvrdí, že dostal nabídku z Liverpoolu, ale chce rozhodnutí o přestupu odložit až na konec sezony. (Guardian)

Trenér Crystal Palace Alan Pardew plánuje Marseille nabídnout patnáct milionů liber za útočníka Michyho Batshuayie. (Sun)

Besiktas Istanbul chce koupit z Arsenalu brankáře Davida Ospinu. (Daily Star)

Křídelník Birminghamu City Demarai Gray plánuje v lednu klub opustit, zamířit může do Leicesteru City či Bournemouthu. K dispozici je za 3,75 milionu liber. (Daily Mirror)

Obránce Mathieu Debuchy v Arsenalu nehraje a v lednu možná z Emirates Stadium odejde. (Guardian)

West Hamu se plní marodka, ale velké nákupy údajně v lednu neplánuje. (Daily Mirror)

Argentinský útočník Jonathan Calleri se na Twitteru loučil s fanoušky Boky Juniors a možná odjede do Chelsea. (Metro)

Tottenham nahání osmnáctiletého levého obránce Rica Henryho z Walsallu. (Daily Express)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Bývalý rozhodčí Graham Poll tvrdí, že neuznaný gól Manchesteru United na hřišti Wolfsburgu by ještě v minulé sezoně platil. (Daily Mail)

Belgický útočník Romelu Lukaku z Evertonu si prý pravidelně píše s Didierem Drigbou a dostává od něj rady pro svoji hru. (Sun)

Bývalý útočník Liverpoolu John Aldridge považuje za nepřijatelné, že záložník Roberto Firmino se v duelu s Newcastlem vyhnul souboji. (Liverpool Echo)

Útočník Saido Berahino „olajkoval“ na sociálních sítích několik příspěvků, které kritizují West Bromwich Albion. (Daily Telegraph)

…A JEDNA NAKONEC

Dva z londýnských zastupitelů se omluvili za to, že při zasedání a jednání o budoucnosti místního divadla sledovali ze záznamu utkání Crystal Palace s Evertonem. (Croydon Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 08.12.2015