Footballový boulevard – neděle 06.12.2015

Chelsea v lednu zkusí koupit Antoina Griezmanna, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 06.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea se pokusí zpackanou sezónu alespoň částečně zachránit koupí Antoina Griezmanna z Atlétika Madrid, jehož cena se odhaduje na 25 milionů liber. (Sunday Mirror)


Lednové posily už vyhlíží i Newcastle, na St. James´ Park možná zamíří Matt Phillips z QPR a Andros Townsend z Tottenhamu. (Sun)

Třiadvacetiletý křídelník Lucas Moura z PSG je středem zájmu hned několika klubů Premier League, nejvíce pak Arsenalu a Manchesteru United. (Metro)

Útočník Gerard Deulofeu navzdory různým nabídkám nehodlá opouštět Everton, protože je nadšený z toho, jak pozitivní vliv na jeho kariéru má trenér Roberto Martínez. (Mail on Sunday)

Nový kouč Valencie Gary Neville chce využít svých znalostí anglického fotbalu a přivést do klubu Jamieho Vardyho, útočníka Leicesteru. (Daily Star Sunday)

OSTATNÍ FÁMY


Manchester United ukončil veškerá jednání s Pepem Guardiolou a zdá se, že o něj v létě usilovat nebude. (Guardian)

Vedení rudých ďáblů je totiž spokojené s výsledky Louise van Gaala – a to tak moc, že mu v létě dá k dispozici 200 milionů liber na nákup nových posil. (Sun)

Jednou z těchto posil prý bude hráč světové kvality. Nejčastěji se mluví o jednom z trojice Cristiano Ronaldo – Gareth Bale – Neymar. (Sunday Mirror)

Swansea je připravená vyhodit kouče Garryho Monka a nahradit jej skotským taktikem Davidem Moyesem. (Sunday Mirror)

... A JEDNA NAKONEC


Kouč Jürgen Klopp se pochlubil tím, že dostal zprávu od Sira Alexe Fergusona – s gratulací, jak dobře své angažmá v Liverpoolu začal. (Liverpool Echo)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – sobota 05.12.2015