Footballový boulevard – sobota 05.12.2015

Zlatan Ibrahimović má zelenou k odchodu z PSG, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 05.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Vedení PSG nemá problém s prodejem útočníka Edinsona Cavaniho do Manchesteru United – stačí prý, když ďáblové do Paříže pošlou 32 milionů liber. (Metro)


Opustit bohatý pařížský klub by mohla také největší hvězda – švédský útočník Zlatan Ibrahimović. Alespoň to tvrdí jeho trenér Laurent Blanc. (Guardian)

Brazilský útočník Alexandre Pato je neustále spojovaný s možným přestupem do Arsenalu, Liverpoolu či Tottenhamu, ale jeho agent v rozhovoru uvedl, že o hráče jeví zájem hlavně kluby z italské Serie A. (ESPN)

Chelsea prý v roce 2000 málem prodala obránce Johna Terryho do divizního Huddersfieldu, protože nevěřila, že z něj vyroste kvalitní stoper. (Daily Mail)

Kouč Manuel Pellegrini prohlásil, že jeho Manchester City je dostatečně silný a navzdory četným zraněním nebude v zimě nikoho kupovat ani prodávat. (Guardian)

OSTATNÍ FÁMY


Bývalý útočník Dennis Bergkamp se možná vrátí do Anglie, někdejší kanonýr Arsenalu a nizozemské reprezentace má prý nabídku trénovat druholigový Reading. (Daily Mirror)

Vedení Leicesteru City hodlá svému útočníkovi Jamiemu Vardymu nabídnout novou smlouvu s platem 90 000 liber týdně, aby odradilo případné zájemce o jeho koupi. (Daily Star)

Trenér Pep Guardiola důrazně odmítl, že by kdykoliv ve své kariéře trénoval Real Madrid. Nic takového se prý bývalý hráč a kouč Barcelony udělat nechystá. (AS)

Kouč Louis van Gaal odmítá kritiku na svou osobu za neatraktivní herní styl a tvrdí, že Manchester United pod jeho vedením 70 % času útočí. (Sun)

Nizozemský stratég dále uvedl, že kdyby kterýkoliv z hráčů United nevěřil jeho trenérským metodám, dá výpověď a z klubu odejde. (Daily Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC

Záložník Christian Eriksen prý jako teenager v Ajaxu hrával počítačovou hru Football Manager – a ať už virtuálně trénoval jakýkoliv klub, vždycky si do týmu koupil sám sebe. (Daily Mail)


Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pátek 04.12.2015