Footballový boulevard – úterý 01.12.2015

Chelsea usiluje o útočníka Thomase Müllera z Bayernu Mnichov, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 01.12.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea se zajímá o útočníka Thomase Müllera z Bayernu Mnichov, kterého vidí jako ideální náhradu za Diega Costu. (Daily Mirror)

Chelsea se obává, že se jí nepodaří vrátit do Monaka útočníka Radamela Falcaa už v lednu, protože francouzský celek hráče už zpět z hostování nechce. (Daily Mail)

Záložník Ander Herrera údajně není v Manchesteru United spokojený a chce situaci řešit s koučem Louisem van Gaalem. (Daily Star)

Maminka křídelníka Cristiana Ronalda prý preferuje, aby se její syn vrátil z Realu Madrid do Manchesteru United. (Daily Mirror)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger prozradil, že se mu v roce 2014 nepodařilo získat křídelníka Kingsleyho Comana, který nyní září na hostování v Bayernu Mnichov. (London Evening Standard)

Arsenal se poohlíží po náhradě za zraněného Francise Coquelina, kterou může za 22 milionů liber být Ruben Neves z Porta. (Sun)

Trenér Stoke City Mark Hughes vyloučil prodej brankáře Jacka Butlanda za jakoukoliv cenu. (Daily Star)

Manchester United, Juventus Turín a Barcelona svedou v lednu souboj o osmnáctiletého Breela Embola z Basileje. (Tuttosport)

Southampton chce v lednu přivést z Brightonu za 7,5 milionu liber křídelníka Sollyho Marche. (Daily Mirror)

Tottenham a Arsenal se perou o záložníka Adriena Rabiota z Paris Saint-Germain. (Buzzsport)

Jestli chce trenér Newcastlu United Steve McClaren nové posily, musí prý nejdřív prodat některé hráče současného kádru. (Daily Telegraph)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Diego Costa se vrátí v duelu s Bournemouthem do základní sestavy Chelsea, přestože po kouči Josém Mourinhovi hodil rozlišovacím dresem. (Guardian)

Obránce Chelsea Branislav Ivanovič tvrdí, že Diego Costa se po pobytu na lavičce náhradníků vrátí na hřiště silnější. (Times)

Obránce Martin Demichelis má smlouvu s Manchesterem City jen do konce sezony a je pravděpodobné, že se poté vrátí do Argentiny. (Manchester Evening News)

Arsenalu možná budou v rozhodujícím zápase o postup ze základní skupiny Ligy mistrů scházet zranění Santi Cazorla a Alexis Sánchez, lékaři jim zatím nedali svolení hrát. (London Evening Standard)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Arsenal sice neporazil Norwich, ale záložník Santi Cazorla v utkání jako první v této sezoně Premier League překročil metu tisíce úspěšných přihrávek. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pondělí 30.11.2015