Footballový boulevard – pondělí 30.11.2015

Arsenal usiluje o útočníka Nolita z Celty Vigo, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 30.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal zvažuje příchod útočníka Nolita z Celty Vigo, který ale preferuje odchod do Barcelony. (Fichajes)

AC Milán, Inter Milán, Juventus Turín a Boloňa mají zájem o útočníka Andreje Kramariče z Leicesteru City. (La Gazzetta dello Sport)

Trenér Evertonu Roberto Martínez by prý nevyměnil Romelua Lukakua za Jamie Vardyho z Leicesteru. (Daily Mail)

Barcelona údajně nemá právo na zpětný odkup záložníka Adamy Traorého, kterého prodala do Aston Villy. (Daily Mirror)

West Ham a Chelsea usilují o osmnáctiletého záložníka Rolanda Mandragoru, který z Janova hostuje v Pescaře. (Calcio Mercato)

Manchester United údajně monitoruje výkony bývalého středopolaře West Bromwiche Borjy Valera a jeho spoluhráče z Fiorentiny Breela Embola. (Blick)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Pokud by Newcastle vyhodil trenéra Steva McClarena, mohli by na jeho místo usednout Harry Redknapp či Brendan Rodgers. (Daily Mirror)

Newcastle McClarena nevyhodí, ale majitel klubu Mike Ashley se chce poradit se svými kolegy na dalším postupu. (Newcastle Chronicle)

Thierry Henry kritizuje kouče Arsenalu Arsena Wengera, který nenechal odpočívat útočníka Alexise Sáncheze a ten se v duelu s Norwichem zranil. (Daily Mail)

Útočník Watfordu Troy Deeney se trefil proti Aston Ville a prozradil, že jako mladý neuspěl na zkoušce právě ve Villa Parku, protože ho víc zajímalo nahánění holek. (Daily Express)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Útočník Aston Villy Jack Grealish byl znovu vyfocen na večírku – ovšem tentokrát pouze na dětské vánoční party. (Birmingham Mail)

Příběh nového rekordmana Premier League Jamie Vardyho zaujal filmové tvůrce a možná jej natočí. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – neděle 29.11.2015