Footballový boulevard – sobota 28.11.2015

16letý brankář AC Milán má prý cenu 116 milionů liber, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 28.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Teprve šestnáctiletý brankář Gianluigi Donnarumma z AC Milán má podle svého agenta tržní hodnotu 116 milionů liber. Okolo mladičkého gólmana v poslední době kroužily kluby Manchester United a Chelsea. (Mediaset Premium)


Manchester United se pokusí z PSG vykoupit třiadvacetiletého Lucase Mouru, který byl s přesunem na Old Trafford spojován již před čtyřmi roky – ale nedopadlo to. (Metro)

Zkušený obránce Martín Demichelis možná už v lednu opustí Manchester City, zájem o něj jeví argentinský klub Rosario Central. (Daily Mirror)

Chelsea je připravená nabídnout 30 milionů liber za ofenzivního záložníka Alexe Teixieru z Šachťaru Doněck. (Daily Express)

To potvrdil i sám Teixiera, který prohlásil, že s úřadujícím anglickým mistrem intenzivně jedná. (Sun)

Everton a Aston Villa sledují výkony útočníka Andreho Graye, který sice patří Burnley, ale letos sází góly na hostování v Brentfordu – dal jich už 11. (Daily Mirror)

OSTATNÍ FÁMY

Bayern Mnichov se svého kouče Pepa Guardioly jen tak nevzdá – a pokud o něj skutečně projeví zájem Manchester City, bude bavorský klub tvrdě bojovat. (Daily Mail)


Anglická fotbalová asociace hodlá jednat s vedením Premier League o možném snížení účastníků ligy z 20 týmů na 18. Prý proto, aby špičkové kluby nemusely hrát tolik zápasů, měly volnější program a byly tak úspěšnější v evropských pohárech. Pomoci by to mohlo i anglické reprezentaci. (Times)

Podle kapitána Aston Villy – Micaha Richardse – má jeho tým příliš „hodných hráčů“, kvůli čemuž se soupeřům proti Villans hraje až moc snadno. (Daily Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC


Arsenal se dostal pod tvrdou palbu kritiky ekologických organizací, když se na nedělní duel proti Norwichi rozhodl cestovat letadlem. Carrow Road přitom není od Londýna zase tak daleko, celý let tak potrvá jen 14 minut. (London Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – pátek 27.11.2015