Footballový boulevard – pátek 27.11.2015

Chelsea chce přivést útočníka Jamie Vardyho z Leicesteru City, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 27.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Agent útočníka Barcelony Lionela Messiho předběžně jednal o možném hráčově přestupu do Manchesteru City, kde by Argentinec pobíral 800 tisíc liber týdně. (Sun)

Chelsea chce v lednu přivést útočníka Jamie Vardyho z Leicesteru City a záložníka Mousu Dembélého z Tottenhamu. (Daily Mirror)

V hledáčku Chelsea je také útočník Tottenhamu Harry Kane, ale v jeho případě dojde k přestupu nejdřív v létě. (Daily Mail)

Tottenham oplývá jistotou, že Kanea navzdory zájmu Manchesteru United a Chelsea udrží. (Daily Telegraph)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino tvrdí, že Kane pomůže Spurs k cenným trofejím. (Sky Sports)

Chelsea zvažuje rovněž nákup bývalého útočníka Blackburnu Nikoly Kaliniče, který střílí góly ve Fiorentině. (Gazzetta Dello Sport)

Záložník Ravel Morrison za Lazio Řím odehrál pouze tři zápasy a z osobních důvodů se má brzy vrátit do Anglie. (Calciomercato)

Záložník LA Galaxy Steven Gerrard cítí zklamání, že Liverpoolu se nepodařilo ulovit reprezentačního středopolaře Dele Alliho, který si vybral Tottenham. (London Evening Standard)

Útočník Andre Ayew připustil, že v lednu může opustit Swansea, stojí o něj údajně Liverpool. (Daily Express)

Bournemouth chce z Crystal Palace koupit za šest milionů liber útočníka Dwighta Gaylea. (Daily Mirror)

Trenér Leedsu United Steve Evans prozradil, že hostování záložníka Liama Bridcutta ze Sunderlandu se protáhne až do konce sezony. (Newcastle Chronicle)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Pepe Guardiola se dohodl na odchodu z Bayernu Mnichov po skončení sezony a převezme Manchester City. (Guardian)

Náhradní brankář Manchesteru City Willy Caballero je prý připraven zaskočit za zraněného Joea Harta. (Daily Star)

Obránce Fabricio Coloccini bude mít v zápase s Crystal Palace poslední možnost dokázat, že nosí kapitánskou pásku právem. (Guardian)

Trenér Newcastlu Steve McClaren prý není schopen garantovat záchranu v Premier League, pokud nenastanou změny v přestupové politice klubu. (Daily Star)

Útočník Sunderlandu Jermain Defoe si sice v pondělním utkání proti Crystal Palace poranil kotník, ale do duelu se Stoke City bude fit. (Daily Mail)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Křídelník Wilfried Zaha míní, že městská část Croydon není pro fotbal příliš hezká, ale věří, že se podmínky zlepší po vstupu nových investorů do klubu. (Croydon Advertiser)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 26.11.2015