Footballový boulevard – čtvrtek 26.11.2015

O útočníka Alexandra Pata má zájem také Arsenal, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 26.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Chelsea se rozhoduje, zda v lednu přivést nového útočníka, který by nahradil Diega Costu. (Guardian)

Budoucnost obránce Garyho Cahilla v Chelsea je nejistá, klub mu totiž po jeho třicátých narozeninách chce nabídnout jen roční prodloužení smlouvy. (Times)

Manchester City odmítl nabídku Juventusu Turín ve výši deseti milionů liber za záložníka Samira Nasriho. (Daily Mirror)

Steve McClaren by do Newcastlu rád přivedl záložníky Androse Townsenda z Tottenhamu a Jonja Shelveyho ze Swansea. (Daily Mail)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger touží po příchodu záložníka Larse Bendera z Bayeru Leverkusen. (Calciomercato)

Wenger rovněž jedná o možném přestupu útočníka Alexandra Pata z Corinthians. (Metro)

Manchester United nadále bedlivě pozoruje výkony obránce Matse Hummelse z Dortmundu. (Bild)

Ačkoliv se spekuluje o návratu záložníka Gerarda Deulofeua do Barcelony, hráč chce v Evertonu prý zůstat ještě hodně dlouho. (Liverpool Echo)

Trenér Crystal Palace Alan Pardew chce za čtrnáct milionů liber přivést útočníka Islama Slimaniho ze Sportingu Lisabon. (Daily Mirror)

Cardiff City zvažuje příchod záložníka Liama Bridcutta ze Sunderlandu na hostování. (Sunderland Echo)

Fanoušci Birminghamu City se v internetové anketě vyjádřili pro příchod útočníka Libora Kozáka do druholigového celku. (Birmingham Mail)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Sven Göran Eriksson tvrdí útočníkovi Waynu Rooneymu, že Čína je skvělé místo pro ukončení kariéry. (London Evening Standard)

Trenér Newcastlu United Steve McClaren si pozval na pohovor několik starších hráčů týmu, protože není vůbec spokojený s výkonem a porážkou 0:3 v duelu s Leicesterem. (Daily Telegraph)

…A JEDNA NAKONEC

Hráči Manchesteru United a jejich partnerky už mají plné zuby nečekaných večerních tréninků, které nařizuje kouč Louis van Gaal. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – středa 26.11.2015