Footballový boulevard – středa 25.11.2015

Záložník Steven Gerrard se opět objeví v Liverpoolu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – středa 25.11.2015
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Bývalý kouč anglické reprezentace Sven Gören Eriksson trénuje nyní v Šanghaji a chce do týmu útočníka Wayna Rooneyho z Manchesteru United. (Sun)

Arsenal sice v létě neuspěl u Interu Milán s nabídkou ve výši 32 milionů liber za útočníka Maura Icardiho, ale chce se o hráče ucházet opět. (Tuttosport)

Arsenal, Tottenham a Liverpool se v lednu pokusí přivést útočníka Alexandra Pata z Corinthians. (London Evening Standard)

Southampton v lednu neprodá útočníka Sadia Maného do Manchesteru United, ale k přestupu může dojít v létě. (Daily Mail)

Ačkoliv se spekuluje o jeho přestupu do Chelsea, útočník Robin van Persie chce setrvat ve Fenerbahce Istanbul. (Turkish Football)

Záložníka Sunderlandu Liama Bridcutta chtějí na hostování v Leedsu, Readingu a Cardiffu. (Sunderland Echo)

Middlesbrough patrně brzy prodlouží hostování záložníka Bruna Zuculiniho z Manchesteru City. (Northern Echo)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Aston Villa nakázala útočníkovi Jacku Grealishovi, aby trénoval pouze s juniorským týmem. Trestá jej tak za večírek po porážce 0:4 s Evertonem. (Daily Telegraph)

Trenér Pepe Guardiola patrně zklame anglické kluby a podepíše novou smlouvu v Bayernu Mnichov. (Daily Mirror)

Trenér Newcastlu United Steve McClaren dostane víc času na zlepšení výsledků, i když Magpies jsou momentálně až na sedmnáctém místě Premier League. (Newcastle Chronicle)

Bývalý kapitán Liverpoolu Steven Gerrard s týmem začne od příštího týdne trénovat, ale zatím vyloučil svůj návrat do klubu. (BT Sport)

Novým koučem Fulhamu se nestane Nigel Pearson ani Steve Holland, největší favorit na uvolněné místo je nyní Gary Rowett z Birminghamu City. (Daily Mirror)

Trenér Boltonu Neil Lennon přiznal, že potenciální nový vlastník klubu ho možná vyhodí. (Bolton News)

Přestup útočníka Dannyho Ingse z Burnley do Liverpoolu skončí u soudu. Reds chtějí za hráče platit odstupné je pět milionů liber, Clarets ovšem tvrdí, že mohli od Tottenhamu dostat milionů dvanáct. (Daily Express)

Fanoušci Prestonu jsou naštvaní, že musejí platit za vstupenku 37 liber a chtějí bojkotovat zápas s Leedsem. (Lancashire Evening Post)

Američtí lékaři musejí už podruhé prohlédnout zranění hlavy obránce Andyho Wilkinsona ze Stoke City, které ohrožuje hráčovu kariéru. Za Potters nenastoupil od února. (Stoke Sentinel)

[break]
…A JEDNA NAKONEC

Křídelník Manchesteru City Raheem Sterling si koupil nové piano za deset tisíc liber a najal si i osobní učitelku. (Daily Star)

Pozn.: 1 libra = přibližně 38 korun

Footballový boulevard – úterý 24.11.2015